Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Χριστούγεννιατικη γιορτή και bazaar συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου Πολυδρόσου

Πραγματοποιήθηκε χτες με μεγάλη επιτυχία η Χριστούγεννιατικη γιορτή και το bazaar του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου Πολυδρόσου. ......

Παίξαμε με το ξωτικό του Αϊ-Βασίλη, κάναμε Μπαλονοκατασκευές και Face painting και περάσαμε υπέροχα! Στο τέλος πήραμε και τα δωράκια μας! 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αντιδήμαρχο κ.Αδαμάκο που ήταν αρωγός σε όλη αυτήν την προσπάθεια. Και επειδή το καλό πρέπει να λέγεται θα ήθελα να ενημερώσω όλους ότι όταν έμαθε ότι τα οικονομικά του συλλόγου μας δεν ήταν καλά - καθώς πέρυσι λόγω covid δεν είχαμε καθόλου πόρους - προσφέρθηκε να μας βοηθήσει ενεργά. 

Έδωσε λοιπόν κυριολεκτικά από την τσέπη του τα χρήματα και πλήρωσε ο ίδιος το ξωτικό!!! 

Στη συνέχεια βρήκε κονδύλι ώστε να πληρωθούν και τα δώρα για τα παιδιά από τον Δήμο! Οφείλουμε λοιπόν όλοι όσοι είχαμε χτες στην πλατεία τα παιδιά μας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Θανάση Αδαμάκο. Εγώ από την πλευρά μου τον ευχαριστώ θερμά και ανυπομονώ να ξανασυνεργαστουμε και σε άλλες δράσεις. Ευχαριστούμε επίσης τον σύλλογο γυναικών που πρόσφερε τα βιβλία που περιείχαν οι τσάντες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα υπόλοιπα μέλη του Δ. Σ. που ήταν παρόντα και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η χθεσινή γιορτή καθώς και στους εθελοντές μας κυρία  Chirea Lenuta και κύριο Κώστα Κουσουλα των οποίων οι δημιουργίες εκτέθηκαν στο bazaar μας.

Για το Δ. Σ. 

Η πρόεδρος 

Μητροπούλου Μήνα 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου