Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ RAPID TESTS ΣΕ ΕΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΖΕΛΙ

Μεγάλη η ανταπόκριση των δημοτών μας στο κάλεσμα του Δήμου για διενέργεια δωρεάν rapid tests Covid-19 στις Κοινότητες Ελάτειας και Ζελίου, μεγάλη όμως και η ανησυχία!....

 

 Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία, μετέβη εχθές, Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, στο Ζέλι όπου πραγματοποίησε 76 τεστ όλα τους αρνητικά! Σήμερα, Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021, μετέβη στην Ελάτεια, όπου διενήργησε 138 δειγματοληψίες, εκ των οποίων οι 136 βγήκαν αρνητικές ενώ βρέθηκαν και 2 θετικές!!

 

 Τα άτομα που βγήκαν θετικά ενημερώθηκαν άμεσα, προκειμένου να ακολουθήσουν τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Το γεγονός ότι έρχονται να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα επιβεβαιωμένα κρούσματα δείχνει ότι στην Κοινότητα Ελάτειας υπάρχει διασπορά, συνεπώς υπάρχει αυξημένη ανάγκη για έλεγχο και προσοχή, ώστε να μην γίνει ανεξέλεγκτη!!

 

 Ο Δήμος βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση και διαρκή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς. Παρακαλούμε τους δημότες μας να τηρούν τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και αποφυγής διασποράς του ιού, να επιδείξουν την αρμόζουσα υπευθυνότητα και το κυριότερο να παραμείνουν ψύχραιμοι!!! Ο πανικός δεν βοηθάει ποτέ σε καμία περίπτωση!

 

 Τηρούμε πιστά τα μέτρα προστασίας σε όλες μας τις δραστηριότητες!!!

 Παραμένουμε ασφαλείς και υγιείς!!!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου