Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

AEGEAN ΚΟΠΑΝΑΚΗΣ – Επισκευές – Πωλήσεις ελαστικών στις καλύτερες τιμές


 Δεν υπάρχει περίπτωση να το αποφύγετε: κάποια στιγμή θα κλατάρει κάποιο από τα ελαστικά του οχήματός σας.

Η επισκευή του ελαστικού είναι αποφασιστικής σημασίας....

Αν οδηγείτε με ένα ελαστικό που χάνει διαρκώς αέρα ή έχει τρύπα, είναι σημαντικό να επιθεωρηθεί άμεσα από ειδικό – κυρίως για την ασφάλειά σας, αλλά και γιατί όταν οδηγείτε με κλαταρισμένο ελαστικό, ακόμα και σε μικρή απόσταση, μπορεί να καταστραφεί.

Ο ειδικός θα σας πει αν το ελαστικό χρειάζεται αντικατάσταση ή επισκευή.

Το συνεργείο ελαστικών AEGEAN ΚΟΠΑΝΑΚΗΣ της περιοχής σας που είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα μπορεί να κάνει τα εξής:

Να επισκευάσει τις τρύπες. Οι περισσότερες διατρήσεις, οι τρύπες από καρφιά ή τα σκισίματα μπορούν να επισκευαστούν.

Να αποτρέψει περαιτέρω βλάβη στο ελαστικό.

Να διατηρήσει την πίεση αέρα του ελαστικού στα επίπεδα που συνιστά ο κατασκευαστής.

Εντούτοις, υπάρχουν βλάβες που δεν επισκευάζονται. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα χρειαστεί να αγοράσετε καινούργια ελαστικά.

Απευθυνθείτε σε εκπαιδευμένο επαγγελματία του συνεργείου ελαστικών AEGEAN ΚΟΠΑΝΑΚΗΣ για να ελέγξει το ελαστικό και να εκτιμήσει αν είναι δυνατή η επισκευή.

Τα ελαστικά είναι από τα πιο σημαντικά εξαρτήματα του αυτοκινήτου μας αφού ουσιαστικά μέσω αυτών έχουμε επαφή με το οδόστρωμα. Το σωστό λάστιχο πρέπει να προσφέρει ασφάλεια. Το σωστό ελαστικό δίνει ασφάλεια στον οδηγό και τους επιβάτες ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει και την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

Στο βουλκανιζατέρ μας, AEGEAN ΚΟΠΑΝΑΚΗΣ στον δρόμο μεταξύ Πολυδρόσου και Λιλαίας, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα ελαστικών κατόπιν παραγγελίας . Έχουμε επιλέξει να δουλεύουμε με εταιρείες που προσφέρουν άριστη ποιότητα στη σωστή τιμή. Εμπορευόμαστε όλους τους τύπους των ελαστικών: θερινά και χειμερινά. Διαθέτουμε ελαστικά για επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, τρακτέρ και επαγγελματικά αμάξια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου