Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ - «ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ» (2020)

Τετάρτη 11/8 και Παρασκευή 13/8 στις 9.15μμ

Η ιταλική κωμωδία «ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ» (2020) του Μάσιμο Βενιέρ....

Τρεις οικογένειες, ένα σπίτι! Θα αντέξουν αυτό το καλοκαίρι;

Μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες του 2020 στη γειτονική Ιταλία με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές.

Το trailer της ταινίας: https://www.youtube.com/watch?v=2sRpTf6Egpk

ΥΠΟΘΕΣΗ

Οι Αλντο, Τζιβάνι και Τζιάκομο ξεκινούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, δε γνωρίζονται μεταξύ τους, ενώ οι ζωές και οι οικογένειές τους δεν μπορούν να είναι πιο διαφορετικές: ο οργανωτικός τύπος που όμως η επαγγελματική του ζωή είναι καταστροφική, ο επιτυχημένος μεγαλογιατρός που παλεύει απέναντι στον έφηβο γιο του και ο κλασικός υποχόνδριος που έχει πάθος για τον τραγουδιστή Μάσιμο Ρανιέρι. Νοικιάζουν κατά λάθος το ίδιο σπίτι κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών του Αυγούστου. Η μόνη λύση, αν δεν θέλουν να χάσουν τις διακοπές τους, είναι να συγκατοικήσουν. Αυτή η αναγκαστική συνύπαρξη τούς επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, γέλιο και εμπειρίες που δεν θα ξεχάσουν.

Οι Αλντο Μπάγιο, Τζιάκομο Μπορέτι και Τζιοβάνι Στόρτι έχουν καταξιωθεί ως ένα από τα πιο δυναμικά και αγαπημένα κωμικά τρίο στην γειτονική μας Ιταλία. Έχουν κάνει μεγάλη επιτυχία στο θέατρο, το σινεμά και την τηλεόραση.

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

«Τρεις τελείως διαφορετικοί τρόποι ζωής που διασταυρώνονται σε ένα μικρό νησί έξω από τις ιταλικές ακτές στην ίδια παραλία και δυστυχώς στο ίδιο σπίτι. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη αλλά τρελά διασκεδαστική. Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς στην ταινία είναι το πόσο καλή χημεία υπάρχει μεταξύ των τριών πρωταγωνιστών. Αλλά αυτές που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν με το στιλ και την ιδιαίτερη προσωπικότητά τους είναι οι τρεις γυναίκες τους, Λουτσία Μάσιμο, Καρλότα Νατόλι και Μαρία ντι Μπιάσε, οι οποίες παραμένουν ενδιαφέροντες χαρακτήρες καθ’ όλη την διάρκεια, δίνοντας ταυτόχρονα μια πινελιά γοητείας.» (flix.gr)

«Οι πρωταγωνιστές Aldo Baglio, Giovanni Storti και Giacomo Poretti είναι τρεις πολύ γνωστοί Ιταλοί κωμικοί που έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο θέατρο, το σινεμά και την τηλεόραση. Η καινούρια κωμωδία του αγαπημένου τρίο της Ιταλικής χερσονήσου, που σκηνοθετείται από τον γνωστό συνεργάτη τους Massimo Venier, αγαπήθηκε πολύ από το ιταλικό κοινό όπως φάνηκε από το πάνω από ένα εκατομμύριο εισιτήρια. Ταυτόχρονα τα υπέροχα χρώματα της Ιταλικής περιφέρειας της Απουλίας, το ζεστό φως  και τα άκρως καλοκαιρινά της τοπία χρωματίζουν αυτήν την τρυφερή κωμωδία παρεξηγήσεων». (moveitmag.gr)

«Μια τρυφερή, ανθρώπινη κωμωδία με πρωταγωνιστές το θρυλικό τρίο κωμικών της Ιταλίας, Aldo Baglio, Giacomo Poretti, Giovanni Storti που έχουν συνεργαστεί σε πλήθος κωμωδιών. Αυτή τη φορά μας διηγούνται μια ιστορία για τη φιλία, τη σχέση με τα παιδιά, τη ζωή των νέων του σήμερα, εφηβικούς έρωτες και δυνατά συναισθήματα, σε μια από τις πιο επιτυχημένες τους κωμωδίες που κέρδισε τις εντυπώσεις κοινού και κριτικών όπου προβλήθηκε». (culturenow.gr)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου