Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΔΕΛΦΟΙ: ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ, ΟΙ ΧΡΗΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ»


 Η Τοπική Διοίκηση Φωκίδας σε συνεργασία με την Επιτροπή Πολιτιστικών Θεμάτων του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών πραγματοποίησε την 19-03-2021 διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Δελφοί: ....Το μαντείο, οι χρησμοί και τα δώρα του Απόλλωνα». Ομιλήτρια της εν θέματι ημερίδας ήταν η κ. ΨΑΛΤΗ Αθανασία Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φωκίδος του Αρχαιολογικού Μουσείου Δελφών. Η κ. ΨΑΛΤΗ με τον εκπληκτικό της λόγο μας παρουσίασε όλη την ιστορία του αρχαιολογικού χώρου και του μουσείου των Δελφών μέσα από εκπληκτικές και σπάνιες φωτογραφίες.

Τον συντονισμό της συζήτησης είχε ο Γενικός Γραμματέας κ. ΖΩΜΕΝΟΣ Ανάργυρος και η Αντιπρόεδρος κ. ΣΑΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Αναστασία. Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Τοπικής μας Διοίκησης κ. ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ Ιωάννης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτιστικών Θεμάτων κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσης και ο Δήμαρχος του Δήμου Δελφών κ. ΤΑΓΚΑΛΗΣ Παναγιώτης, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη των δράσεων μας.

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες στην κ. ΨΑΛΤΗ Αθανασία καθώς και σε όλες/όλους που συμμετείχαν και συνέβαλαν στη επιτυχή υλοποίηση της ημερίδας. Μέσα από αυτή την προσπάθεια καταφέραμε να μεταδώσουμε το πνεύμα του πολιτισμού σε όλη την Ελλάδα.

Σας περιμένουμε όλους να επισκεφτείτε σύντομα από κοντά τον εκπληκτικό Νομό μας και να ξεναγηθείτε στον Ιερό τόπο των Δελφών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αρχαιολογικό χώρο, το μουσείο των Δελφών καθώς και για άλλα ιστορικά σημεία του Νομού Φωκίδας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  https://delphi.culture.gr.  

Servo  Per  Amikeco

(Υπηρετώ διά της Φιλίας)

Για το Διοικητικό  Συμβούλιο


Ο  Πρόεδρος                                               Ο Γενικός Γραμματέας


Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ                       Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου