Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Διαβούλευση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για τον εμβολιασμό


Διαβούλευση μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε σήμερα από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) στις Βρυξέλλες, κατόπιν πρωτοβουλίας του κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη, .....

Αντιπροέδρου του ΕΛΚ και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στην οποία μετείχαν ακόμη οι κ.κ. Manfred Weber, Πρόεδρος του ΕΛΚ, Antonio Tajani, τέως Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,  Roberta Metsola, Α’ Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Στέλλα Κυριακίδου, Ευρωπαία Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, καθώς και μέλη τόσο των Εθνικών Κοινοβουλίων όσο και του Ευρωκοινοβουλίου. Στην εν λόγω συνεδρίαση μετείχε ο Γενικός Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. και Βουλευτής Φωκίδας, κ. Ιωάννης Μπούγας, κι επίσης μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων.

Κατά τη συζήτηση, αναδείχθηκαν τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην εξέλιξη του εμβολιασμού κατά του COVID-19 στα κράτη μέλη της Ένωσης. O κ. Μπούγας αναφέρθηκε στο στόχο που είχε τεθεί από την Επιτροπή να έχει εμβολιαστεί έως το καλοκαίρι του 2021 τουλάχιστον το 70% του συνολικού ενήλικου πληθυσμού και ρώτησε την κα Κυριακίδου εάν οι απρόβλεπτες εξελίξεις στη διαδικασία εφοδιασμού έχουν τροποποιήσει τον αρχικό σχεδιασμό. Η αρμόδια Επίτροπος του απάντησε ότι, παρά τις δυσκολίες που ανέκυψαν, βρισκόμαστε εντός χρονοδιαγράμματος και ο κεντρικός στόχος που είχε τεθεί πρόκειται να τηρηθεί.


 Πολιτικό γραφείο Ιωάννη Δ. Μπούγα 

Γεν. Γραμματέα Κ.Ο. Ν.Δ.

Βουλευτή Φωκίδας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου