Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Προκήρυξη “φάντασμα” για 35 θέσεις στο ΧΚ Παρνασσού!

Πέρασε η ημερομηνία χωρίς η κοινή γνώμη να ενημερωθεί έστω και στοιχειωδώς…

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για 21 χειριστές αναβατήρων, 2 υπαλλήλων Πληροφόρησης και Ενημέρωσης Πελατών, 11 βοηθών χειριστών αναβατήρων και 1 τεχνολόγου ηλεκτρολόγου, εξέδωσε το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού στις 17 Δεκεμβρίου......

Πρόκειται για προσκλήσεις που αφορούν σε 35 θέσεις  και  για χρονική διάρκεια τεσσάρων μηνών.

Ωστόσο, στις τέσσερις αυτές προσκλήσεις αξίζει να επισημανθούν δύο στοιχεία.

Πρώτον ότι η πρόσκληση δεν δημοσιεύτηκε πουθενά ώστε να ενημερωθούν οι τυχόν ενδιαφερόμενοι, παρά μόνο σε συγκεκριμένο τμήμα της ιστοσελίδας της ΕΤΑΔ, κάτι που και το iparnassos διαπίστωσε εκ των υστέρων, χωρίς να είναι βέβαια σε θέση να προχωρήσει σε έγκαιρη δημοσίευση των προσκλήσεων αυτών.

Φυσιολογικό αποτέλεσμα, κανείς να μην γνωρίζει από την κοινή γνώμη, και ιδίως όσοι θα ενδιαφέρονταν να συμμετάσχουν στις προσκλήσεις αυτές ενδιαφέροντος, για την ύπαρξη της πρόσκλησης, η καταληκτική ημερομηνία της οποίας παρήλθε, καθώς είχε προσδιοριστεί ως τις 24 Δεκεμβρίου

Τακτική που αν μη τι άλλο δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά για την κρυψίνοια αυτή της διαχειρίστριας του Χιονοδρομικού εταιρείας. Τη στιγμή πολλώ δε μάλλον που η δυσμενέστατη οικονομική συγκυρία δημιουργεί πλήθος ενδιαφερομένων.

Παράλληλα, άξια επισήμανσης είναι και η πρόνοια που περιέχουν οι προσκλήσεις αναφορικά με την μετάβαση των ατόμων που θα προσληφθούν. Πιο συγκεκριμένα, στις προσκλήσεις σημειώνεται ότι “Η μετακίνηση προς και από τον τόπο εργασίας θα πραγματοποιείται με ίδια μέσα”.

Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει είναι, μιας και μιλάμε για εργασία στο Χιονοδρομικό Κέντρο, πώς θα μεταβαίνει και θα αναχωρεί κάποιος εργαζόμενος σε μέρες με άκρως δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ιδιαίτερα τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο, μιας και για αυτό απαιτείται ο εργαζόμενος να είναι και κάτοχος αυτοκινήτου μεγάλου κυβισμού ή τύπου 4χ4!

Ο κάθε εργαζόμενος θα είναι υποχρεωμένος να διανύει ημερησίως, 40 με 50 χιλιόμετρα περίπου, με το όχημά του. 

Σε πολύ δε, άσχημες καιρικές συνθήκες (χιονοθύελλές) και καθώς οι εργαζόμενοι θα πρέπει να φεύγουν τελευταίοι από τον χώρο εργασίας τους, τίθεται και θέμα ασφάλειας για τον καθένα.

Για την ιστορία, τις προσκλήσεις μπορεί κανείς να τις δει εδώ:

https://www.hppc.gr/προκηρύξεις-προσκλήσεις/θέσεις-εργασίας/

ΠΗΓΗ: https://iparnassos.gr/2020/12/27/prokiryxi-fantasma-gia-35-theseis-sto-chk-parnassou/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου