Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Η ''παράδοση'' συνεχίζεται. Για τους αποτυχόντες υποψήφιους πολιτευτές πάντα υπάρχει μία συμφέρουσα σταδιοδρομία.....

Την θέση του  εκπροσώπου της ελληνικής κυβέρνησης στην Παγκόσμια Τράπεζα, του οποίου η θητεία έληξε στις 31 Οκτωβρίου, πήρε η Ελένη Παναγιωταρέα, κόρη της Άννας Παναγιωταρέα,....

η οποία είναι διορισμένη σύμβουλος της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη. Τη σχετική απόφαση έλαβε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τη στήλη «Βηματοδότης», η κ. Ελένη Παναγιωταρέα υπέγραψε ήδη τη σύμβαση με την Παγκόσμια Τράπεζα, έπιασε αμέσως δουλειά, με μηνιαίο μισθό 11.000 δολάρια (με τη διευκρίνιση ότι ο μισθός της καταβάλλεται από την Τράπεζα) και ότι εργάζεται σχεδόν αποκλειστικά τα… βράδια. Λόγω κορονοϊού είναι ακόμα στην Αθήνα, επικοινωνεί με τη Τράπεζα με τηλεδιάσκεψη και με ωράριο… Ουάσιγκτον (αυτός είναι και ο λόγος της νυχτερινής εργασίας της).

Σημειώνεται ότι η Ελένη Παναγιωταρέα ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ

 

3 σχόλια:

  1. Είναι αλήθεια ότι διαδέχτηκε τον Πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Χρ. Παπουτσή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2017 ζητάει την παραίτηση Παπουτσή εξαιτίας της αρνητικής στάσης του πρώην κορυφαίου υπουργού του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το αίτημα της Ελλάδας για χορήγηση δανείου ύψους 3 δισ. ευρώ από τον διεθνή οργανισμό.
    Ο ίδιος όμως αρνείται να αποχωρήσει από την υψηλόμισθη θέση του και φέρεται να υποστηρίζει πως η σύμβασή του με την Παγκόσμια Τράπεζα είναι αορίστου χρόνου.
    Η κυβέρνηση μοιάζει να έχει δεμένα τα χέρια της, καθώς το 2013 ο Χρήστος Παπουτσής είχε διοριστεί από τον Ευάγγελο Βενιζέλο με τον όρο να μην μπορεί η επόμενη κυβέρνηση να τον ανακαλέσει.!!!!
    Κανείς δεν λέει ότι οι διορισθέντες δεν έχουν προσόντα. Μάλιστα ο Παπουτσής ήταν εκλεγμένος και διετέλεσε υπουργός. Το ερώτημα είναι γιατί δεν διαγωνίζονται και άλλοι υποψήφιοι με τα αντίστοιχα προσόντα και θα πρέπει να εξαργυρώνεται η προσφορά των διορισμένων στον κομματικό μηχανισμό -καθώς και των οικογενειών τους,βλ.δημοσιογράφος Παναγιωταρέα.Το χειρότερο είναι ότι συνεχίζουν τα δύο αυτά σχήματα που χρεωκόπησαν την χώρα ,να εξακολουθούν να ορίζουν τις τύχες μας και να έχουν στήσει άψογα το άλλοθι τους σε κάθε λάθος που γίνεται, λέγοντας ,γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ τι θα έκανε ?Μα ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε τα λάθη του ,εσείς που μας καταστρέψατε και επανήλθατε ως σωτήρες τι κάνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς-δυστυχέστατα στη Βαλκάνια αυτή χώρα η με εξαιρετικά βιογραφικά νεολαία των ανωνύμων Ελλήνων δεν έχει καμιά τύχη να αναδειχθεί η να προταθεί για μια θέση στο Διοικητικό μηχανισμό,γιαυτό παίρνει των ο ματιών τους για άλλες χώρες!.Σκέφτομαι καμιά φορά ότι στην Αμερική, εάν κάποιος κοπιάσει, το σύστημα της δίνει ατέλειωτες ευκαιρίες να μεγαλουργήσει, ανεξαρτήτως φυλετικής-εθνικής διάκρισης(βλέπε Αντιπρόεδρο του Μπαιντεν!). Το ίδιο γίνεται και σε άλλες χώρες της Δύσης(π.χ ο Δήμαρχος Λονδίνου!) κλπ. Απεναντίας εδώ ισχύει το διαχρονικό...έχεις μπάρμπα απ τη Κορώνη??........

    ΑπάντησηΔιαγραφή