Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Δυσαρέσκεια εκφράζει ο Δήμος Δελφών για τον δήμαρχο Διστόμου- Αράχωβας - Αντίκυρας κ. Σταθά


'' Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα συνεργασίας γύρω από τον χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Οι χθεσινές τηλεοπτικές δηλώσεις.....

του Δημάρχου Διστόμου- Αράχωβας - Αντίκυρας του κ. Σταθά μας έκαναν προφανές την αρνητική του διάθεση για συνεργασία με τους υπόλοιπους Παραπαρνάσσιους Δήμους Δελφών, Λιβαδιάς και Αμφίκλειας.  

Συγκεκριμένα ο κ. Σταθάς, ήλθε στο χώρο του Χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού που ανήκει στο Δ.Δελφών προσκαλώντας τηλεοπτικό κανάλι της Περιφέρειας, για να δηλώσει ότι ο Δήμος Αράχωβας - Αντίκυρας-Διστόμου και η Περιφέρεια είναι έτοιμοι για τον φετινό χειμώνα, αγνοώντας επιδεικτικά το Δήμο μας και χωρίς να κατονομάσει για ποια περιφέρεια αναφέρεται ! 

Ο Δ.Δελφών εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια για την συμπεριφορά του φίλου Δημάρχου, ενώ παράλληλα δηλώνει "Πανέτοιμος" για τον φετινό χειμώνα με όλα μέσα που διαθέτει, ώστε να αντιμετωπιστούν όλες οι δυσκολίες που τυχόν υπάρξουν, αφού ήδη έχουμε ενεργή προγραμματική σύμβαση με την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας για τον εκχιονισμό στη θέση Μπαλαλούκας.

 Άποψή μας είναι ότι οι συνέργειες είναι το κλειδί της επιτυχίας, αυτή την εποχή και με αυτή τη λογική θα κινηθούμε με όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν. 

Αναμένουμε όλοι μας την άρση των μέτρων και τη λειτουργία του Χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού. 

Μέχρι τότε μείνετε σπίτι και να ακολουθείτε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.''

Αντιδήμαρχος ΔΕ Παρνασσού – Δήμου Δελφών

 Κούσουλας Ευάγγελος

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου