Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Παράδοση 80 tablets στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Φωκίδας, από τον Δήμο Δελφών

Ο Δήμος Δελφών ανταποκρίθηκε στο αίτημα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Φωκίδας και παρέδωσε σήμερα ογδόντα τεμάχια ηλεκτρονικού εξοπλισμού (tablet), ....

τα οποία με ευθύνη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα διανεμηθούν άμεσα στις σχολικές μονάδες και θα διατεθούν σε μαθητές για προσωρινή χρήση, προκειμένου να διευκολυνθεί η υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Για την κατανομή των συσκευών στις σχολικές μονάδες λαμβάνονται υπόψη κοινωνικά κριτήρια, ενώ προτεραιότητα δίνεται στη στήριξη οικογενειών βάσει κοινωνικών και άλλων κριτηρίων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται, ιδίως το χαμηλό εισόδημα, η ανεργία γονέων/κηδεμόνων, η ιδιότητα μέλους μονογονεïκής, πολύτεκνης, τρίτεκνης ή ορφανικής οικογένειας ή ύπαρξη ειδικών δυσκολιών μάθησης.

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δελφών, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 16/11/2020, θα παραλάβει επιπλέον πενήντα τεμάχια ηλεκτρονικού εξοπλισμού, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ιωάννης Μανανάς

Αντιδήμαρχος Δελφών

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου