Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Σάββατο του Λαζάρου, 27 Απριλίου. .....

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ..

Στην προχτεσινή εκπομπή του Ευαγγελάτου, συνέβαλαν και 2 γιατροί.

Ένας ακτινολόγος από το Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου και ένας άλλος γιατρός από το ΚΑΤ.....

Ο ακτινολόγος είχε κάνει ανάρτηση, δείχνοντας 2 ακτινογραφίες ενός 38χρονου ασθενούς με κορονοϊό, που απείχαν 7 ώρες η μία από την άλλη, για να δείξει την ραγδαία επιδείνωση που κάνει ο κορονοϊός μέσα σε λίγες μόνο ώρες!

Ετσι ισχυρίστηκε ο ακτινολόγος και έτσι το αναπαρήγαγε ο Ευαγγελάτος στην εκπομπή του και το είδε όλη η Ελλάδα.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΤΗ 

Τα μηχανήματα των ακτινογραφιών, όταν εμφανίζουν μία ακτινογραφία, τυπώνουν πάνω της και την ημερομηνία που αυτή βγήκε. (Τα υπερσύγχρονα μηχανήματα τυπώνουν και ώρα, λεπτά, δευτερόλεπτα).

Προσέχοντας κανείς το κάτω μέρος των ακτινογραφιών, βλέπει ότι η ημερομηνία που τραβήχτηκαν δεν ήταν τωρινή, αλλά  η 23η Ιουνίου του... 2015! Πριν από 5 και πλέον χρόνια!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ευαγγελάτος παραπληροφορεί.

ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης κατέθεσε μήνυση εναντίον του Ευαγγελάτου και των δύο γιατρών, για το έγκλημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, σύμφωνα με το άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα.

Κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου, γιατί δεν είχαν περάσει 48 ώρες από το αδίκημα.

Ενώ όμως η αστυνομία πήγαινε για να συλλάβει τους 2 γιατρούς και τον Ευαγγελάτο, επενέβη ένας εισαγγελέας (Αντωναράκος)  και προστάτεψε τον Ευαγγελάτο από την σύλληψη και το αυτόφωρο, μετατρέποντας ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ την διαδικασία του αυτόφωρου, σε μη-αυτόφωρο, ειδικά για τον Ευαγγελάτο και μόνο!

Ετσι θα πάει σε τακτική δίκη, που θα γίνει κάποτε, όταν όλα θα έχουν ξεθυμάνει και κανείς δεν θα νοιάζεται για αυτόν και το αδίκημά του. Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως πέφτει κανείς στα μαλακά...

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ

Οι καλοθελητές και εκδουλευτές που είναι γνωστοί και αναγνωρίσιμοι, μπορούν ελεύθερα να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη, αν πρόκειται για τρομολαγνεία.

Αν είναι για την αντίθετη άποψη, εκεί έχει πρόστιμα, αυτόφωρα και ότι άλλο προβλέπει ο νόμος!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου