Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Νίκη για τον Διαγόρα στην Ελάτεια με 0-1 επί του τοπικού Ελατειακού - Νέο απόκτημα ο 21χρονος αμυντικός Πέτρος Μύθης

Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι, που αποτέλεσε και την πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου επίσημου παιχνιδιού της φετινής αγωνιστικής χρονιάς για το θεσμό του κυπέλλου, .....

αν και με αρκετές απουσίες ποδοσφαιριστών ο Διαγόρας επικράτησε στην Ελάτεια με 0-1 επί του τοπικού Ελατειακού. Το γκολ της ομάδας του Διαγόρα πέτυχε ο Δημητρόπουλος στο 16ο λεπτό. 

Ο coach Καλλιμάνης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αφού στο δεύτερο μέρος χρησιμοποίησε τους πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και αυτούς που μπήκαν το τελευταίο διάστημα σε εντατικούς ρυθμούς προπονήσεων. Στα ευχάριστα της ημέρας, επίσημο ντεμπούτο έκανε το ανερχόμενο αστεράκι της ομάδας μας ο 14χρονος Παναγιώτης Νικολόπουλος.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του ΑΟ Ελατειακός για την άψογη φιλοξενία, και τους ευχόμαστε να έχουν καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. 

Η ενδεκάδα:

ΚΡΙΣΤΟ

ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ

ΚΥΡΙΤΣΗΣ

ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΣΙΤΟΥΡΗΣ

ΜΥΘΗΣ

ΝΑΣΤΟΣ

ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΡΑΠΤΗΣ

ΚΑΡΦΑΚΗΣ

Αγωνίστηκαν και οι:

Κόλλιας, Μάμαλης, Φούρλας, Μάγκας,

Νικολόπουλος.


Το ΔΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 21χρονο αμυντικό Πέτρο Μύθη.

[Προηγούμενες ομάδες]:

Κ17 ΠΑΕ Λεβαδειακός

Κ20 ΠΑΕ Λεβαδειακός

ΑΕ Ορχομενού

ΑΟ Υψηλάντης

Ενώ έχει επιλεχθεί για δοκιμαστικά από τις ΠΑΕ Λαμία και Απόλλων Σμύρνης.

Καλωσορίζουμε τον Πέτρο στην οικογένεια του Διαγόρα και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

-Δήλωση του νέου μετάγραφικού αποκτήματος της ομάδας μας:

Ευχαριστώ την διοίκηση του Διαγόρα Πολυδρόσου για την επιλογή και την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου. Εύχομαι καλή αρχή με υγεία πάνω από όλα .Προσωπικά θα βοηθήσω την ομάδα στο μέγιστο να πετύχει τους στόχους της και όσο μπορούμε να τερματίσουμε  ψηλότερα στο πρωτάθλημα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου