Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Ο Πολιτιστικός - Μορφωτικός Σύλλογος "Αγ. Παρασκευή Λοκρίδος" σε ...δράση

Ένας από τους πιο δραστήριους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής μας, ο Πολιτιστικός - Μορφωτικός Σύλλογος "Αγ. Παρασκευή Λοκρίδος", έχει πραγματοποιήσει πολλά μικρά έργα, τα οποία εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες των χωριανών. .....

Ο Σύλλογος χρόνο με το χρόνο προσπαθεί να εξελίσσεται και να παρουσιάζεται ακόμη πιο δραστήριος μέσα από νέες ιδέες και προτάσεις, μένοντας ταυτόχρονα διαθέσιμος για κάθε είδους συνεργασία με τοπικούς φορείς…
Για τα τελευταία επιτεύγματα αλλά και τα μελλοντικά σχέδια, μας ενημερώνει το δραστήριο και ακούραστο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Αγαπημένα μας μέλη και φίλοι,
  Άλλη μια μεγάλη προσπάθεια για την βελτίωση και την ασφάλεια της αυλής του Σχολείου μας, ολοκληρώθηκε σήμερα.
 Σε συνεργασία με τον Δήμο μας, αντικαταστήσαμε το παλιό συρματόπλεγμα της περίφραξης και όσους πασσάλους είχαν καταστραφεί. Βάφτηκαν δε εξ αρχής, όλα τα σίδερα της περίφραξης, για προστασία από τη σκουριά.
  Είναι σε όλους μας γνωστό ότι, χρειάζονται  ακόμη πολλές παρεμβάσεις στο χώρο του Σχολείου και της αυλής του, για να γίνει πιο λειτουργικός,ασφαλής, καθαρός και όμορφος !.
 Προσπαθούμε βήμα βήμα, να υλοποιήσουμε τα έργα που έχουμε σχεδιάσει.
 Στην προσπάθειά μας αυτή, που μόνο εύκολη δεν είναι και χρειάζεται υπομονή, επιμονή και "τρέξιμο", η δική σας στήριξη, μας δίνει δύναμη!
Το νέο έργο που έχουμε σχεδιάσει και θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες, είναι να τοποθετήσουμε  προστατευτικά κάγκελα στα παράθυρα του Σχολείου. 
 Στη συνέχεια ένα έργο εκτός Σχολείου, που αποφασίσαμε να το υλοποιήσουμε, για προστασία της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων ,στο τμήμα της ΠΕΟ, που διέρχεται από το χωριό μας. Θα ασφαλίσουμε στο τμήμα αυτό, με σιδερένια κατασκευή, τους κάδους απορριμμάτων, για να μην παρασύρονται από τους αέρηδες και γίνονται φονικές παγίδες για τους διερχόμενους οδηγούς!
Ιδιαιτέρως δε, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Δήμαρχο κ.Στιβακτή και τον Αντιδήμαρχο κ. Βαϊτσο για την βοήθεια και τη συνεργασία τους,σε κάθε μας ενέργεια! Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας και στα επόμενα σημαντικά έργα που έχουμε σχεδιάσει.!
Με χαρούμενη διάθεση 
Το Διοικητικό Συμβούλιο





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου