Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ: Σαν σήμερα, πριν έναν χρόνο

Σαν σήμερα, πριν έναν χρόνο και ανήμερα της εορτής του Αγίου Φανουρίου, που κατέχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές όλων μας, ορκιστήκαμε οι συνεργάτες μου και εγώ,....
να υπηρετήσουμε με τρόπο άξιο και αίσθημα ευθύνης τον Δήμο μας. Τόσο ο συμβολισμός της ημέρας όσο και το βάρος του ίδιου του όρκου αντικατοπτρίζει τις πεποιθήσεις μας, την αγάπη για τον τόπο μας και την πρόθεσή μας για μία παραγωγική και δημιουργική θητεία.
Κάνοντας απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας μας και παρότι κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις δύσκολες αλλά και πρωτόγνωρες, προχωρήσαμε σε έργα ουσίας με παρεμβάσεις στα χωριά μας, καλύπτοντας πάγια αιτήματα και αναλάβαμε πρωτοβουλίες και δράσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας και στην ανάπτυξη της περιοχής μας.
Με γνώμονα το όφελος του πολίτη συνεχίζουμε τον καθημερινό μας αγώνα, ώστε να καταστήσουμε τον Δήμο μας σύγχρονο, λειτουργικό και ανθρώπινο. Με ήθος, διαφάνεια, όρεξη για δουλειά, ενότητα και συνεργατική διάθεση υλοποιούμε βήμα βήμα τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις ανταποκρινόμενοι στην ισχυρή ρητή εντολή που μας δόθηκε.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Παραμένουμε δίπλα σας, πρόθυμοι να αφουγκραστούμε κάθε σας ανάγκη, επιμένοντας σε...'Εναν Δήμο....Ένα Μέλλον!!!

Αθανασία Στιβακτή, Δήμαρχος Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου