Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Θερινό σινεμά κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στις 9.15μμ στη μαρίνα Ιτέας


ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ
Ξεκινάμε!!!
Θερινό σινεμά κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στις 9.15μμ στη μαρίνα Ιτέας (στο αλσάκι πίσω από το Λιμενικό Ταμείο)....

Αυτή τη βδομάδα
Τετάρτη 1/7 και Παρασκευή 3/7 στις 9.15μμ
Έγκλημα στην Πρίγκηπο
«ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΛΑΙΔΗ ΓΟΥΙΝΣΛΕΤ;» (2019) του Χινέρ Σαλίμ
Μυστήριο και αγωνία σε μια αστυνομική ταινία που καθηλώνει!
Μια ιστορία γεμάτη εκκεντρικούς χαρακτήρες και άφθονο μυστήριο γύρω από έναν αναπάντεχο φόνο όπου κανένα μυστικό δεν θα μείνει κρυμμένο!
Ο Έλληνας διευθυντής φωτογραφίας Αντρέας Σινάνος (διευθυντής φωτογραφίας του Θόδ. Αγγελόπουλου, από το «Μετέωρο βήμα του Πελαργού» 1991 και μετά) κινηματογραφεί υπέροχα την χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα στην Πρίγκηπο και την γκριζωπή θάλασσα του Μαρμαρά.
Το trailer της ταινίας: https://www.youtube.com/watch?v=TAOOedHLHCw
ΥΠΟΘΕΣΗ
Η Λάιδη Γουίνσλεϊ, Αμερικανίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος, πρώην ανταποκρίτρια των New York Times στην Τουρκία, μια χώρα την οποία “αγάπησε για όλες τις ενδογενείς αντιθέσεις της”, βρίσκεται δολοφονημένη στη βίλα της στην Πρίγκηπο. Την εξιχνίαση της δολοφονίας αναλαμβάνει ο διάσημος επιθεωρητής Φεργκάν, απόμακρος αλλά και μεθοδικός στην δουλειά του. Γρήγορα θα βρεθεί αντιμέτωπος με καλά κρυμμένα μυστικά σε αυτό το πανέμορφο νησί, όπου τα ταμπού αφθονούν  ενώ τα βαθιά κρυμμένα οικογενειακά μυστικά και πάθη δε θα αργήσουν να βγουν στην επιφάνεια.
ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
Παν. Τιμογιαννάκης (pantimo.gr): «Η ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ πρωταγωνιστεί στην ταινία κι ο σκηνοθέτης-συν-σεναριογράφος, ΧΙΝΕΡ ΣΑΛΙΜ, εκεί επικεντρώνει το φακό του και με τη βοήθεια, με την πρωταγωνιστική θα έλεγα συμβολή του διευθυντή φωτογραφίας, του Αντρέα Σινάνου, αποτυπώνει στο φακό μια Πρίγκηπο, που σε γεμίζει υποβολή και αισθήσεις. Μια Πρίγκηπο   φθινοπωρινή, με τη θάλασσα του Μαρμαρά γκριζωπή και μελαγχολική, με λίγο κόσμο, χωρίς τους τουρίστες του καλοκαιριού και σχεδόν καθόλου ήλιο. Φτιάχνει μια ατμόσφαιρα υποβλητική, ένα έτοιμο σκηνικό για έργο μυστηρίου κι εγκλήματος.»
Οι προβολές θα γίνονται με βάση το έγγραφο του Υπουργείου Πολιτισμού: «ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΡΙΝΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΩΝ»  που βασίζεται στις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου