Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Ο Ησαΐας Δεσφίνας για τις τελευταίες εξελίξεις με την διακοπή των πρωταθλημάτων


Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την διακοπή των πρωταθλημάτων (που μας βρίσκει σύμφωνους, παρόλο που δεν έχουμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα).....
η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη, η ομάδα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο μα πάνω από όλα ήταν μια παρέα εντός κ εκτός αγωνιστικού χώρου.. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας κ. Ιωάννη Μαρτιναίο και όλους τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που έγινε φέτος!!!
Η ακαδημία μας που είναι κ το μέλλον της ομάδας έκανε ένα βήμα παραπάνω με την συμμετοχή για πρώτη φορά στα ημιτελικά που δείχνει ότι γίνεται σωστή δουλειά..
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή κ. Ιωάννη Μαρκοδήμο και τους νεαρούς παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν!! Τι μπορεί να πει κάποιος για την προσφορά του φυσικοθεραπευτή Αναστάσιου Μαντζώρου...
Επίσης θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Φωκικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στους διαιτητές για την προσπάθεια τους και σε όλες της ομάδες της Ένωσης για την υπερπροσπάθεια την φετινή χρονιά!!
Τέλος να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήταν κ φέτος μαζί μας κ τους χορηγούς μας(streat art cafe, Αφοί Λεοντίου, macgino, Ιωάννης Λιλάκος χειρ. Οδοντίατρος ) για την χορήγηση αθλητικού υλικού!!
Επίσης τον κ. Ιωάννη Καραβά κ το Αλουμίνιο της Ελλάδος...
Υγεία σε όλο τον κόσμο... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου