Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

ΑΕΤΟΣ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ: Τέλος και επίσημα η φετινή σεζόν για την ομάδα μας λόγω covid-19!!


Έπειτα από την απόφαση της κυβέρνησης για την οριστική διακοπή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων......
σε όλη την χώρα λόγω του κορονοϊου έτσι και η δική μας ομάδα σταματά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για φέτος εδώ!
Μια χρονιά που μπορεί να υπολείπονται 2 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί αλλά κρίνεται σε μεγάλο βαθμό πετυχημένη, μιας και μας βρίσκει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μια θέση που μας αφήνει αρκετά ευχαριστημένους καθώς ήταν ένας στόχος μας για φέτος και μας γεμίζει με προσδοκίες για το μέλλον!!
Φυσικά τον πρώτο λόγο για την φετινή μας πορεία τον έχει ο προπονητής μας Νίκος Κόκκινος, ένας άνθρωπος που ήρθε στην ομάδας μας τον Σεπτέμβριο και έκανε πράξη αυτά που μας είχε πει. << Μπορεί να μην κάνετε κοντρόλ και πάσα στο μισό μέτρο αλλά αν έρχεστε στις προπονήσεις και ακολουθείτε αυτά που σας λέω μέχρι τα Χριστούγεννα η ομάδα θα είναι αγνώριστη>>.. Έτσι και έγινε, παίχτες και διοίκηση αγκάλιασαν την προσπάθεια του και κάτω από αντίξοες συνθήκες (χιόνια,βροχές, κρύα, διαβάσματα, δουλειές κτλπ) ξεκινήσαμε κάτι καλό και οργανωμένο ίσως για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια και τα αποτελέσματα ήρθαν. Μετά από 3 μήνες σκληρής δουλειάς η ομάδα μας είχε φτάσει σε σημείο να κάνει πορεία πρωταθλητισμού και να αναρριχηθεί στην 3η θέση.
Εννοείται πρωταγωνιστές αυτής της χρονιάς είναι και οι παίχτες της ομάδας μας, που και αυτοί έκαναν τεράστια προσπάθεια και μιλάμε για μια ομάδα που απαρτίζεται από πολλά νέα παιδιά και τους αξίζει ένα τεράστιο μπράβο που ήταν πιστοί στο πλάνο του προπονητή μέχρι τέλους!!
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην ακαδημία του Αετού μας και τον προπονητή τους Γιώργο Σταυρόπουλο που τα τελευταία χρόνια κάνει τρομερή δουλειά και φτάνει την ομάδα μας να κατακτά μετάλλιο κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ομάδα μας είχε προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος κ14!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο μας που μας στηρίζει σε κάθε προσπάθεια που κάνουμε εντός και εκτός γηπέδων, χωρίς αυτόν δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα!!
Τέλος συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες του πρωταθλήματος και εννοείται στον φετινό πρωταθλητή του νόμου μας τον Φωκικό και καλή πορεία στην Γ Εθνική!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου