Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Ο καημένος ο Ψαριανός...


Ο καημένος ο Γρηγόρης Ψαριανός θέλησε αυτές τις μέρες του εγκλεισμού να καθίσει λιγάκι να σκεφτεί πώς θα μπορέσει καλύτερα να...

προσθέσει κι αυτός άλλο ένα λιθαράκι στην μεγάλη προσπάθεια ολικής επαναφοράς της «κανονικότητας» στη χώρα μέσα σε συνθήκες κορονοιού.

Στη συνέχεια διατύπωσε και σε ανάρτηση τη σκέψη του «Τη βγάλουμε, δεν τη βγάλουμε καθαρή, τα τινάξω, δεν τα τινάξω -ξου ξου, χτύπα ξύλο!-Θα είμαι ευγνώμων προς αυτό το σιχαμερό ιό-μικρόβιο...Θα καθαρίσει κάπως την χώρα και τον πλανήτη από την ηλιθιότητα, τον λαϊκισμό, την συριζίαση, την συνομωσιολαγνεία, τον τζονσονοτραμπισμό, την θρησκοληψία...».

Ομως οι ευσεβείς πόθοι του λαϊκού γυρολόγου κομμάτων από τη θλιβερή γωνιά του πήραν μπάλα αυτή τη φορά ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ο ιός χτυπάει αλύπητα και τους καθωσπρέπει αναπτυγμένους της Δύσης που διακρίνονται για τον ορθολογισμό, την νεοφιλελεύθερη σκέψη, την ιδιωτική πρωτοβουλία, την αποστροφή στον λαϊκισμό κλπ. με αποτέλεσμα να πέφτουν κι αυτοί κάτω σαν τα κοτόπουλα μαζί με τους άθλιους λαϊκιστές, τους συνωμοσιολόγους τους θρησκόληπτους και τους συριζαίους όλου του κόσμου.

Δύσκολο να πει κανείς ποιοι τελικά θα επιζήσουν αλλά ως γνωστό κρίνοντας κι από τον μεγάλο Γλέζο ή ακόμα κι από τον Φιντέλ Κάστρο οι αριστεροί είναι φτιαγμένοι από γερό σκαρί οπότε ας μην έχει και τόσες πολλές προσδοκίες!

A.Ψ. 

efsyn.gr

1 σχόλιο:

  1. O Ψαριανός (με τη ΝΔ αυτή την περίοδο, εάν δεν έχουμε χάσει κάποια μετακίνηση του) κατάφερε πάλι να πάρει λίγο δημοσιότητα. Να σημειωθεί ότι αυτά που αρέσουν (ή δεν αρέσουν) στον κύριο Ψαριανό δεν είναι σταθερά, αλλάζουν κάθε τόσο ανάλογα με το κόμμα που βρίσκεται.

    Αυτό το διάστημα οι άσκοπες μετακινήσεις απαγορεύονται. Το μέτρο ισχύει, προφανώς, και για τις μετακινήσεις από κόμμα σε κόμμα. Για λόγους προστασίας ας το λάβει υπόψη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή