Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Διανομή ψαριών και κρέατος από το Κοινωνικό Παντοπωλείο


                       Διανομή ψαριών και κρέατος από το Κοινωνικό Παντοπωλείο 
Π. Ταγκαλής: «Ασπίδα προστασίας για τους συμπολίτες μας» .....
 
Τη διανομή ποσοτήτων φρέσκων ψαριών και κρέατος πραγματοποίησε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δελφών, τη Μεγάλη Τετάρτη 15 και τη Μεγάλη Πέμπτη 16 Απριλίου του 2020 αντίστοιχα. Μέλημά μας είναι, και τις Άγιες αυτές ημέρες, να είμαστε δίπλα σε όλους εκείνους που χρειάζονται τη στήριξή μας, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα, πάντα με αξιοπρέπεια, να καλύπτουν το σύνολο των αναγκών τους. 
Πιο συγκεκριμένα, την πρώτη ημέρα ο Δήμος Δελφών διένειμε περίπου 1.400 kg ψάρια, σε 704 δικαιούχους, εγγεγραμμένους του Κοινωνικού Παντοπωλείου βάσει των στοιχείων της Πρόνοιας, για να ακολουθήσει τη δεύτερη η αντίστοιχη δράση με τις ποσότητες του κρέατος. Η διανομή έλαβε χώρα στο σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων, με την υποστήριξη των εργαζόμενων στο «Βοήθεια στο Σπίτι», καθώς και του δικτύου εθελοντών που σε κάθε Τοπική Κοινότητα ο Δήμος έχει αναπτύξει. 
Στόχος είναι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η εν λόγω οργάνωση παροχής υπηρεσιών να λάβει την τελική της μορφή, αφήνοντας οριστικά στο παρελθόν τακτικές που «πλήγωσαν» το κύρος και την αξιοπιστία του Δήμου στον συγκεκριμένο τομέα. Τούτο θα επιτευχθεί, αφενός με την οργάνωση του ανθρώπινου δυναμικού που θα συμμετέχει, και αφετέρου με την αξιοποίηση του συνόλου του εξοπλισμού που θα έχουμε στη διάθεσή μας. Στην τελευταία κατηγορία εντάσσεται και το ψυγείο-κοντέινερ το οποίο ο Δήμος Δελφών θα έχει, αμέσως μετά το Πάσχα, στην κατοχή του, μετά και την αποδοχή της δωρεάς που έγινε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, προστατεύοντας τα ευπαθή προϊόντα.    
Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, δήλωσε για τη δράση: «Η καλύτερη δυνατή οργάνωση των υπηρεσιών Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αποτελούσε ούτως ή άλλως προτεραιότητα για το Δήμο μας. Υπό τις συνθήκες που διαμορφώνονται, όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να ενσκήψουμε ακόμα περισσότερο σε αυτές, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις συνέπειες της περιόδου που διανύουμε. Με βασικό άξονα τη διαφάνεια στον τρόπο λειτουργίας μας, αλλά και με σεβασμό πάντα προς τους συμπολίτες μας που χρήζουν στήριξης, ο Δήμος Δελφών είναι έτοιμος να σηκώσει το βάρος που του αναλογεί κάνοντας το χρέος του απέναντι στην κοινωνία». «Δρούμε σήμερα και ταυτόχρονα σχεδιάζουμε το πλάνο δράσης μας για το αύριο, ώστε να αποτελέσουμε ασπίδα προστασίας για τους δημότες μας», τόνισε ο Δήμαρχος Δελφών, καταλήγοντας.    
   
Ο Δήμος Δελφών, ευχαριστεί για την προσφορά τους τις παρακάτω εταιρείες: 
1. Την εταιρεία «ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» για την προσφορά ψαριών αλλά και την πολύ σημαντική δωρεά του ψυγείου-κοντέινερ,  
2. Την εταιρεία «IMERYS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ» για την προσφορά κρέατος, 
3. Την εταιρεία «ΠΛΑΣΤΙΚΑ Κ. ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΑΒΕΕ» για την προσφορά τροφίμων και ειδών καθαριότητας και 
4. Την εταιρεία «METRO MY MARKET» και τον κ. Αριστοτέλη Παντελιάδη για την προσφορά τροφίμων και ειδών καθαριότητας.
                       

Από το Γραφείο Δημάρχου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου