Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Η ΜΑΧΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ


Διερχόμαστε μια πρωτόγνωρη παγκόσμια κρίση δημόσιας υγείας, την εξέλιξη της οποίας κανείς δεν μπορεί να προβλέψει......

Στις κρίσιμες στιγμές όλοι οι κατέχοντες κάποια θεσμική ιδιότητα οφείλουμε να δίνουμε το μήνυμα της ενότητας και της υπευθυνότητας.
Στεκόμαστε λοιπόν στο πλευρό των ανθρώπων και των αρχών της χώρας και του τόπου μας, που δίνουν μαζί με όλη την κοινωνία τη δύσκολη μάχη.
Την ίδια ώρα οφείλουμε να σταθούμε και στο πλευρό των επαγγελματιών του Δήμου μας, που εύλογα ανησυχούν για την τύχη των καταστημάτων και των γραφείων τους, μέσα στις ερημικές συνθήκες που επικρατούν μέρα – νύχτα, οι οποίες συνθήκες με βεβαιότητα θα παραταθούν για πολλές εβδομάδες ακόμη.
Μέσα στις τραγικές οικονομικές επιπτώσεις που θα επιφέρει η πανδημία, είναι απολύτως βέβαιο ότι μια τυχόν κλοπή η φθορά θα αποτελεί το τελειωτικό και ανεπανόρθωτο χτύπημα για κάθε επαγγελματία.
Συνεπώς οφείλουμε με όλες μας τις δυνάμεις να προστατέψουμε την αγορά μας. Ζητούμε από τις αρμόδιες Αρχές να λάβουν αυξημένα μέτρα και σ’ αυτόν τον τομέα.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας είμαστε βέβαιοι ότι μπορεί να εκπονήσει ένα ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο για το Δήμο μας και ιδίως για την αγορά της πρωτεύουσάς μας Άμφισσας, που εμπειρικά είναι γνωστό ότι αποτελεί συχνό στόχο παρανόμων.
Επιπλέον ζητούμε από τη δημοτική μας αρχή να αναλάβει τις επόμενες ημέρες πρωτοβουλίες μέσα στις αρμοδιότητές της, που θα ενισχύσουν το αίσθημα ασφάλειας των επαγγελματιών μας.
Οφείλουμε επίσης να καταθέσουμε την άποψή μας για τη γενικότερη αντιμετώπιση του ζητήματος από το κεντρικό κράτος και τη Δικαιοσύνη. Το «πλιάτσικο» εν μέσω εκτάκτων συνθηκών («κατάσταση πολέμου» κατά την ορολογία των επισημότερων χειλέων) πρέπει να τιμωρείται με ιδιαίτερη αυστηρότητα. Η κοινωνία που δοκιμάζεται δικαιούται να δίνει την κατάλληλη σκληρή απάντηση στους λίγους αμετανόητους, που διασπούν το μέτωπο της μάχης την πιο κρίσιμη στιγμή και καταρρακώνουν την ψυχολογία των συμπολιτών μας.  
--------------------------------------------------------------------------------------
Άμφισσα, 27 Μαρτίου 2020
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της
 «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ»
Παναγιωτόπουλος Θανάσης
Αγγελόπουλος Άρης
Αναγνωστάκου Σοφία
Αναγνωστόπουλος Λουκάς
Ανδρεοπούλου Μαίρη
Κυριακίδης Αλέξανδρος
Κώνστα Κρυσταλλία
Μίχος Νεκτάριος
Ραβάνης Δημήτρης
Τσονάκας Θανάσης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου