Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας ενισχύει το αυτοτελές τμήμα Κοιν.Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού


Αθανασία Στιβακτή:
 «Είναι ώρα για ατομική και συλλογική ευθύνη»...
      
 Σε συνέχεια των κατεπειγόντων μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του Κορωνοϊού (CONVID-19) και κυρίως της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας κ. Αθανασία Στιβακτή με την υπ’ αριθμόν 2317/20.3.2020 απόφασή της μεταφέρει 10 υπαλλήλους στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού, για όσο χρονικό διάστημα ισχύει η αναστολή λειτουργίας της υπηρεσίας τους. 
Το αυτοτελές τμήμα Κοιν.Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού και το προσωπικό του από την Δευτέρα 23/03/2020 και για τις ώρες 08:00πμ έως 20:00 θα δέχεται αιτήματα δημοτών που αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις βασικές καθημερινές ανάγκες τους. 
Με ένα τηλεφώνημα στο 2234023231, 6944364114, ή στέλνοντας email στο paidikoskt@gmail.com, το προσωπικό θα αξιολογεί το αίτημα του δημότη και θα δίνει άμεσα τις απαραίτητες λύσεις.  
Σε δήλωσή της η Δήμαρχος επεσήμανε:
Σε αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι συμπολίτες μας, ενισχύσαμε την Κοινωνική υπηρεσία του Δήμου μας, προκειμένου να καταστεί δυνατή η εξυπηρέτηση όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας που χρήζουν βοήθειας.
Είναι ώρα ατομικής και συλλογικής ευθύνης. Πρέπει όλοι να τηρήσουμε υπεύθυνη στάση, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών.»  
Και δεν ξεχνάμε… Μένουμε σπίτι μας! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου