ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020

Αθανάσιος Ν. Αδαμάκος – Δημοτικός Σύμβουλος ΔΕ Παρνασσού - Μήνυμα 25ης Μαρτίου


Αγαπητοί συνδημότες μου & συγχωριανοί μου.
Γιορτάζουμε σήμερα την 25η Μαρτίου. Μια ημέρα.....
ορόσημο για την Ορθοδοξία & τον Ελληνισμό. Γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου μας και παράλληλα την Εθνεγερσία των προγόνων μας κατά του επί τετρακόσια χρόνια Τούρκου δυνάστη & κατακτητή.
Αναμφισβήτητα ο ξεσηκωμός των Ελλήνων και η Επανάσταση του 1821 αποτελούν την κυριότερη ιστορική στιγμή στη μακραίωνη ιστορία του έθνους μας. Το δικό μας χρέος, ως νεότεροι Έλληνες είναι με εθνική ομοψυχία να αγωνιστούμε, ώστε η πατρίδα μας να σταθεί ξανά στα πόδια της.
Το 1821 ο πόλεμος ήταν απέναντι σε έναν ορατό εχθρό, σήμερα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έναν αόρατο εχθρό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, έχοντας όμως ως όπλο την πίστη και την εθνική συνεννόηση, να είστε σίγουροι ότι θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη.

 Χρόνια πολλά, με Υγεία & Ευημερία στο Έθνος μας.

Αθανάσιος Ν. Αδαμάκος
Δημοτικός σύμβουλος
Δ.Ε Παρνασσού -Δήμου Δελφών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.