Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

22 οι νεκροί στην Ελλάδα, 78 νέα κρούσματα κορονοϊού, 821 συνολικά.


Εβδομήντα οκτώ νέα κρούσματα κορονοϊού.....


καταγράφηκαν στη χώρα μας, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό σε 821. Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό Σωτήρης Τσιόδρας, 134 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 53 διασωλημένοι σε ΜΕΘ, ενώ στους 22 ανέρχεται ο συνολικός αριθμός των συμπολιτών μας που έχασαν τη ζωή τους.

1 σχόλιο:

  1. Θα περίμενε κανείς ότι σε αυτή την υγειονομική κρίση θα έπαιζε κεντρικό ρόλο όχι μόνο ο επικεφαλής των λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, αλλά και ο επικεφαλής του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας. Εξάλλου, οι...
    καταγγελίες για αγενή συμπεριφορά εκπροσώπων του ΕΟΔΥ σε πολίτες που τηλεφωνούν ανήσυχοι μήπως έχουν κορωνοϊό διαδέχονται η μία την άλλη και είναι βέβαιο ότι αν ο επικεφαλής του Οργανισμού εμφανιζόταν, θα υπήρχαν πολλές ερωτήσεις για να τού κάνει κανείς.

    Ωστόσο, ο Αρκουμανέας είναι εξαφανισμένος ακόμη και μετά την χθεσινή αποκάλυψη ότι η 41χρονη στην Καστοριά πέθανε σπίτι της επειδή στον ΕΟΔΥ τής είχαν συστήσει να μην πάει στο δημόσιο νοσοκομείο. Όλα αυτά δείχνουν ότι ο επικεφαλής του ΕΟΔΥ είναι «στον πάγο» - το ερώτημα, όμως, είναι γιατί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή