ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019

Ο Δήμος Δελφών καλεί όλους τους Δημότες της ευρύτερης περιοχής που εξυπηρετούνται να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία για τα τραίνα


Πρόσκληση συμμετοχής στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 στο σιδηροδρομικό σταθμό της Κάτω Τιθορέας,...

απευθύνει ο Δήμος Δελφών, με κύριο αίτημα την επαναλειτουργία και την αύξηση των δρομολογίων από τους σταθμούς Μπράλου όπου εξυπηρετεί την Δημοτική Ενότητα Καλλιέων και τη Δημοτική ενότητα Γραβιάς καθώς και από τον σταθμό Λιλαίας όπου εξυπηρετεί τη Δημοτική Ενότητα Παρνασσού όπου εντελώς ξαφνικά και χωρίς καμία σχετική προειδοποίηση δεν θα σταματούν τρένα πλέον στους συγκεκριμένους σταθμούς .
Ο Δήμος Δελφών διεκδικεί για τους δημότες του τα αυτονόητα, όπως την ισότιμη χρήση των δημοσίων μέσων μαζικής μεταφοράς και συγκεκριμένα του τρένου το οποίο είναι το πιο σύνηθες για τους κατοίκους της περιοχής μας . 
Οι τοπικές κοινωνίες, οι σύλλογοι και οι φορείς έχουν σκοπό την έναρξη κινητοποιήσεων για την αποκατάσταση της αδικίας που έχει υποστεί ολόκληρη η περιοχή από τη διακοπή δρομολογίων .
Ο Δήμος Δελφών καλεί όλους τους Δημότες της ευρύτερης περιοχής που εξυπηρετούνται να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία αυτή.
Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

Από το Γραφείο Δημάρχου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου