ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση του κ. Ιωάννη Μπούγα με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη


Ο Βουλευτής Φωκίδας, κ. Ιωάννης Δ. Μπούγας, έγινε σήμερα δεκτός από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου. ...
Ο Βουλευτής ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τα προβλήματα του νομού, τα έργα με έμφαση στους οδικούς άξονες, τις δράσεις και θεσμικές παρεμβάσεις που απαιτούνται, σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στην κοινή σύσκεψη που έγινε στην Άμφισσα την 06.08.2019, καθώς επίσης και τις προοπτικές ανάπτυξης.
Ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον κ. Μπούγα για την ενημέρωση, τόνισε το ενδιαφέρον του για τον νομό και ανέφερε ότι το προσεχές χρονικό διάστημα θα γνωστοποιηθούν οι προτεραιότητες της Κυβέρνησης, με βάση τον κεντρικό συντονισμό του κυβερνητικού έργου. 

Πολιτικό γραφείο
Ιωάννη Μπούγα
Βουλευτή ΦωκίδαςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.