Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Σαββατιάτικη πανδαισία στην Αμφίκλεια


Είναι γνωστό ότι η κοινωνία της Αμφίκλειας διακρίνεται για την έντονη, διαρκή και πετυχημένη συλλογική της δράση.
Πολλοί ισχυροί και δραστήριοι Σύλλογοι, διαθέτοντας και την ευελιξία την οποία δεν μπορεί να έχει ένας Δημόσιος φορέας,.....
δραστηριοποιούνται για την βελτίωση με κάθε τρόπο της ποιότητας ζωής των κατοίκων και συμβάλλουν με τις πρωτοβουλίες και τις δραστηριότητές τους, σχεδόν πάντα υπό την αιγίδα του Δήμου, στην διατήρηση αλλά και παραπέρα αύξηση της απαραίτητης τοπικής κοινωνικής συνοχής. Άλλωστε ως γνωστόν:
<<Οκ π’ ρτ μόν ζήσεται νθρωπος.>>
Τούτων δοθέντων, που λέγαμε και παλιότερα, δεν είναι περίεργο το ότι το Σάββατο 28.09.2019 δύο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες Συλλογικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα στην κωμόπολη και μία 3η αυτή του Ε.Χ.Ο.Σ. Αμφίκλειας: Πεζοπορία στον Παρνασσό με Θεία λειτουργία στο μαγευτικό εκκλησάκι της Αγίας Ιερουσαλήμ {Αγιαρσαλή} μετατέθηκε για το επόμενο Σάββατο 05/10… (1) Ο Ε.Ε. Σύλλογος Γυναικών Αμφίκλειας, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος ¨Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς¨ πραγματοποίησε περιήγηση στους Αρχαιολογικούς χώρους Αμφίκλειας και Τιθορέας {Βελίτσας} υπό την καθοδήγηση έμπειρου αρχαιολόγου. (2) Οι Σύλλογοι ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ, Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ και ο ΔΗΜΟΣ, σε συνεργασία με υπερκείμενους φορείς οργάνωσαν το ολοήμερο FESTIVAL GRASSROOTS για 400 παιδιά. Σαββατιάτικη πανδαισία.



















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου