Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΥΔΡΕΥΣΗ ΔΕ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ: Καυτή πατάτα στα χέρια του νέου Δημάρχου


Αν και οι υποσχέσεις από την απερχόμενη Δημοτική αρχή για επιστροφή στην κανονικότητα, ήταν συχνές, έως και σήμερα οι κάτοικοι της ΔΕ Παρνασσού ( Πολύδροσος, Επτάλοφος και Λιλαία), κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα σχετικά με το τι λογαριασμοί θα τους ξημερώσουν στην ύδρευση......

Νομίζουμε ότι το γεγονός αυτό, τις καθυστέρησης μετρήσεων και συνεπώς η είσπραξη χρημάτων που έχει ανάγκη ο κάθε Δήμος, είναι πρωτοφανές στα χρονικά της Τοπικής αυτοδιοίκησης και δείχνει την πλήρη ανικανότητα της Δημοτικής αρχής.
Ο τελευταίος λογαριασμός που ήλθε στους κατοίκους ήταν του Α΄ εξαμήνου του 2015.
Σε Πολύδροσο και Λιλαία εκκρεμούν ακόμη και τα πάγια του 2017, 2018 και 2019.
Στην Επτάλοφο του 2018 και 2019.
Μετρήσεις στα ρολόγια έχουν να πραγματοποιηθούν από το Β΄ εξάμηνο του 2015.
Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγιναν κάποιες μετρήσεις τέλους το 2015 από ιδιώτες οι οποίοι όμως, σύμφωνα πάντοτε με πληροφορίες , δεν πληρώθηκαν και τις μετρήσεις τις έχουν στα συρτάρια τους.
Να ενημερώσουμε ακόμη ότι αυτό το διάστημα γίνονται μετρήσεις και απομένει να πληροφορηθούμε πως η νέα δημοτική αρχή θα καλύψει την κακή διαχείριση  στο θέμα αυτό της απερχόμενης δημοτικής αρχής.
Όλοι καταλαβαίνουν πως το θέμα δεν είναι καθόλου απλό.
Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι κάτοικοι των χωριών της ΔΕ Παρνασσού θα κληθούν να πληρούσουν σταδιακά τους διογκωμένους λογαριασμούς που σίγουρα δεν θα αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα.
Μια τέτοια αντιμετώπιση του προβλήματος θα είναι σίγουρα επιβαρυντική για τους κατοίκους που στην πλειοψηφία τους θα αντιμετωπίσουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες αν πράγματι κληθούν να πληρώνουν 2 και 3 φορές το χρόνο λογαριασμούς γιατί η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν έκανε και σε αυτό το θέμα σωστά τη δουλεία της.
Αρκετοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι θα προσβάλλουν τέτοιες αποφάσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Απομένει λοιπόν η λύση της πολιτικής απόφασης από την νέα δημοτική αρχή.
Ίδωμεν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου