Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Φυτεία με (1.600) συνολικά δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε σε ορεινή και δύσβατη περιοχή της Φθιώτιδας

Ο εντοπισμός της είναι αποτέλεσμα κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των καλλιεργητών της φυτείας....

Φυτεία με (1.600) συνολικά δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε στον Παρνασσό και συγκεκριμένα σε ορεινή και δύσβατη περιοχή του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας Φθιώτιδας.
Ο εντοπισμός της φυτείας, είναι αποτέλεσμα έρευνας και κατάλληλης αξιολόγησης – αξιοποίησης πληροφοριακών στοιχείων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, η οποία ολοκληρώθηκε μεσημβρινές ώρες της 19-08-2019, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί που προσέγγισαν τη φυτεία, διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για έναν ειδικά διαμορφωμένο – εκχερσωμένο χώρο με εμφυτευμένα δενδρύλλια κάνναβης, ο οποίος εκτεινόταν σε επτά (7) επίπεδα, ενώ εντός αυτού υπήρχαν δύο (2) χώροι κατόπτευσης αυτής (παρατηρητήρια).
Ο χώρος τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση και χθες (20-08-2019), στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών & Λαμίας, των Ο.Π.Κ.Ε. & της Ο.Ε.Π.Τ.Α. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, καθώς και των Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, τα ανωτέρω δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (2) έως και (3) μέτρων, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας εντοπίστηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες δεξαμενές νερού, μεγάλης χωρητικότητας, διάφορα σκαπτικά εργαλεία και λάστιχα για το πότισμα και την περιποίηση των δενδρυλλίων, καθώς και τρία (3) αυτοσχέδια καταλύματα για την ανάπαυση των καλλιεργητών.
Ενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών της φυτείας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου