Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

"Η κορυφαία Κιθαριστική Ορχήστρα της Στερεάς Ελλάδας στην Ακαδημία Παρνασσού"


Η κορυφαία Κιθαριστική Ορχήστρα της Στερεάς Ελλάδας, η Κιθαριστική Ορχήστρα Λαμίας Guitarodais, του Ωδείου "Εν Ωδαίς", με Καλλιτεχνικό Διευθυντή τον καταξιωμένο Κιθαριστή Πύρρο Πουλίτσα,....
θα δώσει μία ακόμη συναυλία στην 5η Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019.
Η Κιθαριστική Ορχήστρα Λαμίας ιδρύθηκε από τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών, και αποτελεί μέλος της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας. 
Είναι η μοναδική Κιθαριστική Ορχήστρα που αναγνωρίζει ο Σύλλογος στον Νομό Φθιώτιδας και η 23η Κιθαριστική Ορχήστρα. που έχει ιδρύσει, από την Θράκη ως και την Κύπρο.
Στόχος της δημιουργίας της Ορχήστρας, είναι η καλλιτεχνική δραστηριοποίηση των νέων της Στερεάς Ελλάδας, που θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με την κιθάρα και μέσω του συνόλου να συμμετάσχουν σε μουσικές εκδηλώσεις, φεστιβάλ κ.α.
Η συμμετοχή των μελών στην ορχήστρα, είναι δωρεάν και η επιλογή των κιθαριστών θα γίνεται από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Ορχήστρας, Πύρρο Πουλίτσα.
Ήδη η Ορχήστρα αριθμεί περίπου 40 μέλη, κάτι που δίνει σημαντική ενθάρρυνση στην τοπική κοινωνία, για ένα μουσικό σύνολο που θα διαγράψει ξεχωριστή πορεία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου