Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Η Μαρία Καλπούζου στο συνδυασμό Επιλογή Ευθύνης του Παναγιώτη Ταγκαλή.


Μαρία Καλπούζου
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιτέα, ο πατέρας μου κατάγεται από την Αγία Ευθυμία και η μητέρα μου το γένος Σταματίου από το Πολύδροσο. Είμαι μητέρα τριών παιδιών......

Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Ιτέας και απέκτησα το Πτυχίο του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχω πιστοποίηση προγράμματος ενός έτους σε θέματα Αποκέντρωσης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Γνωρίζω πολύ καλά την Αγγλική Γλώσσα. Κατέχω πιστοποίηση ECDL στην Πληροφορική. Γνωρίζω την ηλεκτρονική Διοίκηση και τις εφαρμογές της αξιολόγησης. Παρακολουθώ το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών και Συνέδρια του Υπουργείου Πολιτισμού.
Είμαι Προϊσταμένη Τμήματος Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φωκίδος του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Διετέλεσα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου ΠΕ Διοικητικών υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού.
Η εμπειρία μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση αρχίζει το έτος 2006 και την εκλογή μου ως  Δημοτική Σύμβουλος Δελφών.
Το έτος 2014, εκλέχτηκα Τοπική Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Ιτέας. Η θητεία μου υπήρξε άκρως μαχητική σε διεκδικήσεις. Επί των σοβαρών θεμάτων της πόλης προσέτρεχα στους αξιοσέβαστους παλαιούς Δημάρχους και Προέδρους της πόλης μας.
Στη σημερινή ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, σας γνωρίζω ότι θα συνεχίσω να διεκδικώ για τη Δημοτική Ενότητα Ιτέας και για όλο το Δήμο Δελφών. Με διακατέχει πνεύμα συνεργασίας και με όλες μου τις δυνάμεις θα συμβάλω στην ανάπτυξη της περιοχής μας σε όλους τους τομείς.
Για τους παραπάνω λόγους ζητώ την έμπρακτη στήριξη με την ψήφο σας στο πρόσωπό μου και στο συνδυασμό Επιλογή Ευθύνης του Παναγιώτη Ταγκαλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου