Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Μεϊμαράκης: Μείζον λάθος του επιτελείου Μητσοτάκη η όξυνση του κλίματος


Σαφείς αποστάσεις από τις επιλογές της ηγεσίας της ΝΔ πήρε για μια ακόμη φορά ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου και πρώην πρόεδρος του κόμματος,......
 Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας στην ΕΡΤ. Ειδικότερα, στον απόηχο της χθεσινής έντονης αντιπαράθεσης στη Βουλή και ιδιαίτερα  της ακραίας ρητορείας εκ μέρους του Κυριάκου Μητοστάκη, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε πως «αν το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη του εισηγείται όξυνση του πολιτικού κλίματος, εγώ το θεωρώ μείζον λάθος».
Πρόσθεσε δε πως «με τις κραυγές ο κόσμος απομακρύνεται», τονίζοντας πως δική του εισήγηση - από τη στιγμή που δεν είναι στην ηγετική ομάδα της ΝΔ- θα ήταν να διατηρήσει το κόμμα ήπιους τόνους και να επικεντρωθεί στην ανάδειξη προγραμματικών θέσεων.
tvxs.gr

3 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ... 07/05/2019, 10:42 Κυριάκος Μητσοτάκης Μαρέβα Μητσοτάκη ΠΑΝΔΩΡΙΚΩΣ Άμα καταπίνεις ελικόπτερα και βαπόρια με ναρκωτικά αλλά σε πνίγουν τα κουκούτσια10 Μαΐου 2019 στις 7:20 μ.μ.

    Άμα καταπίνεις ελικόπτερα και βαπόρια με ναρκωτικά αλλά σε πνίγουν τα κουκούτσια
    Τώρα που λύθηκε το μυστήριο με τις διακοπές του Τσίπρα και των παιδιών του ας δούμε μερικά πράγματα

    Τώρα που λύθηκε το μυστήριο με τις διακοπές του Τσίπρα και των παιδιών του ας δούμε μερικά πράγματα. Ο πρωθυπουργός λοιπόν, δεν έκανε διακοπές με τη θαλαμηγό κάποιου επιχειρηματία σε κάποιο πέλαγος διαπλοκής, αλλά με το σκάφος της φίλης και συμβούλου του κυρίας Κατερίνας Παναγοπούλου. Δηλαδή αν ήθελε κάποιος να τον κατηγορήσει για διαπλοκή θα μπορούσε να το κάνει όταν την τοποθέτησε σύμβουλό του και όχι όταν τον φιλοξένησε. Δεν το έκανε κανένας προφανώς γιατί αυτή η επιλογή δεν είχε κανέναν στοιχείο διαπλοκής ή ανταλλαγής ωφελημάτων.

    Πάμε παρακάτω τώρα. Αυτή η φιλοξενία όχι μόνο δεν ήταν άγνωστη, αλλά ο ίδιος ο Όμιλος Μαρινάκη, την είχε δημοσιοποιήσει δια του Γιώργου Παπαχρήστου που ειδικεύεται σε δημοσίευση πληροφοριών που αρέσουν στον Μαρινάκη. Έγραφε συγκεκριμένα στις 29 Σεπτεμβρίου του 2018 ο Παπαχρήστος : “Το υπέροχο Ferretti των 112 ποδών της οικογένειας Περικλή και Κατερίνας Παναγοπούλου ήταν αυτό που είχε την τιμή να φιλοξενήσει φέτος, επί μία και πλέον εβδομάδα, τον Πρωθυπουργό, τη σύζυγό του Μπέττυ και τα δυο παιδάκια τους. Από μια ευτυχή συγκυρία ή επί σκοπώ, αγνοώ, το σκάφος με τους VIP φιλοξενουμένους του έπλευσε στα ήρεμα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου, εκεί όπου το πεύκο αγκαλιάζει το νερό”.

    Συνεπώς, η είδηση ήταν γνωστή, κανένας (ούτε ο Μαρινάκης) δεν κατηγόρησε τον Τσίπρα για διαπλοκή και το κυριώτερο, κανένας δεν συνέδεσε το δικαίωμα ενός ανθρώπου στην Ελλάδα να κάνει ολιγοήμερη ανάπαυλα το Δεκαπενταύγουστο με τις φωτιές στο Μάτι (ούτε αυτός ο Παπαχρήστου).

    Παρ' όλα αυτά, ο Τσίπρας, εμφανίζεται σε ένα νέο αφήγημα να κάνει χλιδάτες διακοπές ενώ είναι σε εξέλιξη η φωτιά στο Μάτι. Δεν ξαναζεσταίνεται απλώς η σούπα που είχε μαγειρέψει ο Μαρινάκης με τους έμπιστούς τους, αλλά συμπτίσσονται και αλλάζουν οι χρόνοι , παραχαράσσονται τα γεγονότα για να δημιουργηθεί μια αισχρή επικοινωνιακή εικόνα με ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη, με την οποία ο πρωθυπουργός εμφανίζεται σχεδόν σαν δολοφόνος στο Μάτι. Γιατί αυτό ακριβώς γίνεται εδώ και μέρες χωρίς κανένα σεβασμό στους νεκρούς. Πατάνε πάνω στα πτώματα των ανθρώπων για να φτάσουν στο θρόνο της εξουσίας.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι ξεκάθαρο πια, επιβεβαιώνει κάθε μέρα το ρόλο του κυνικού αριβίστα, που δεν διστάζει να αμαυρώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους με τρόπο που μόνο ένα κακομαθημένο παλιόπαιδο ξέρει να κάνει όταν δεν του γίνονται τα χατήρια. Το μοναδικό που χρειάζεται να κάνει είναι να επιλέξει fake news το οποίο θα αναλάβουν να διακινήσουν τα φιλικά του media μέσα από την επικοινωνιακή τους παντοδυναμία. Και εδώ είναι τώρα η ουσία της διαπλοκής και η απόδειξή της.

    Τι έχει αποκαλυφθεί για τις σχέσεις διαπλοκής του Κυριάκου για τις οποίες τα Μέσα έχουν αμνησία, αφωνία και Μαρινακική ευελιξία; Καταγράφω πρόχειρα:

    - Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκης ήταν φίλοι με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο της Siemens. Για κάποιο λόγο που δεν έχει εξηγηθεί, ήταν γείτονες «μεσοτοιχίας» και στην Τήνο και στην Κηφισιά. Έχει επίσης αποκαλυφθεί πως ο Χριστοφοράκος είχε ζητήσει από τη Siemens να κάνει δώρο το τηλεφωνικό κέντρο στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη και αυτός αναγκάστηκε να το πληρώσει όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ... 07/05/2019, 10:42 Κυριάκος Μητσοτάκης Μαρέβα Μητσοτάκη ΠΑΝΔΩΡΙΚΩΣ Άμα καταπίνεις ελικόπτερα και βαπόρια με ναρκωτικά αλλά σε πνίγουν τα κουκούτσια10 Μαΐου 2019 στις 7:21 μ.μ.

    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ....

    - Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι φίλοι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ίδιος ο Μαρινάκης έχει πει κατά καιρούς ότι είχαν και οικονομικές συνεργασίες με τη Μαρέβα, ενώ είναι κατά πολλούς τρόπους χορηγός της ΝΔ. Πέρα από την οικονομική επιδότηση υπάρχει και η αμοιβαία στήριξη. Ο Μητσοτάκης δεν έχει δει στον πολιτικό ορίζοντά του, ούτε Noor 1, ούτε διώξεις Μαρινάκη, ούτε κάτι για το οποίο πρέπει να κρατήσει αποστάσεις και να θέσει ερωτήματα δημόσιου ελέγχου ελέγχου.

    - Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη, χρησιμοποιούν ως αεροταξί το ελικόπτερο του ΑΝΤ1 του Κυριακού. Τα έξοδα μεταφοράς πληρώνονται από το κανάλι (τέτοια αντίληψη για υγιή επιχειρηματικότητα), το οποίο κανάλι στηρίζει ο Μητσοτάκης στην αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τους καναλάρχες για τις τηλεοπτικές άδειες. Κυριακού και σύζυγος Κυριάκου συμμετέχουν επίσης σε εταιρείες ανάδειξης της επιχειρηματικότητας

    - Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη, ως οικογένεια, χρηματοδοτούνται από μια offshore εταιρεία, άγνωστου χρηματοδότη, ( διαχειριστές φαίνονται άνθρωποι των επιχειρήσεων Λασκαρίδη) η οποία ταυτόχρονα χρηματοδοτεί και το υπερχρεωμένο Πρώτο Θέμα. Φυσικά τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης Μαρινάκη και ΣΙΑ, ούτε σε αυτό έχουν εντοπίσει κάτι μεμπτό ή άξιο απορίας και δημοσιογραφικών ερωτημάτων.

    - Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη ως οικογένεια, είχαν στην κατοχή τους offshore εταιρείες με άγνωστες συναλλαγές και κυρίως άγνωστους λόγους δημιουργίας. Ούτε σήμερα γνωρίζουμε τι έκαναν αυτές οι offshore, ποιοι επιχειρηματίες τις χρηματοδότησαν και γιατί.

    Αυτά είναι μερικά από τα γνωστά πραγματικά γεγονότα που αποδεικνύουν τις σχέσεις διαπλοκής της οικογένειας του Κυριάκου Μητσοτάκη και την αντίληψή του για την εξουσία. Κανένα από αυτά τα περιστατικά δεν έχει αναφερθεί ή σχολιαστεί από όσους ψάχνουν στον Τσίπρα εδώ και μέρες για να του αποδώσουν όσα οι ίδιοι έχουν ως κουλτούρα και πρακτική. Αφού έχουν καταπιεί ελικόπτερα διαπλοκής, offshore περίεργης πλοκής και βαπόρια με ναρκωτικά, πνίγονται με τα κουκούτσια. Προφανώς επειδή δεν έχουν κουκούτσι ντροπής.

    ΠΑΝΔΩΡΙΚΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΙΣΣΑ & ΠΟΥΠΟΥΛΑ Οι γιοι των μπαμπάδων τους10 Μαΐου 2019 στις 7:24 μ.μ.

    ΠΙΣΣΑ & ΠΟΥΠΟΥΛΑ
    Οι γιοι των μπαμπάδων τους

    Bάζεις όλους τους Έλληνες στη σειρά και αναρωτιέσαι ποιος είναι ο τελευταίος που έχει δικαίωμα να μιλάει για πατεράδες, κληροδοτήματα και χούντες. Εξαιρείς τους απογόνους τους ταγματασφαλιτών και τους Σκαλούμπακες και τι σου μένει; Ο γιος αυτού που γκρέμισε διά της αποστασίας μία δημοκρατική κυβέρνηση του 53%, ανοίγοντας τον δρόμο για τη δικτατορία των συνταγματαρχών.


    Share
    Facebook450TwitterE-mailPrintFriendly
    Για κακή τύχη του αγλαού Κυριάκου, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν ήταν ο «εξαίρετος κοινοβουλευτικός» και ο «αγνός πατριώτης» που περιγράφουν οι μετά θάνατον αγιογράφοι, αλλά ο αήθης πολιτικός που δημιούργησε τις συνθήκες για τον ερχομό της χούντας.

    Υποθέτω ότι δεν χρειάζεται να υπενθυμίσω το υβριστικό σύνθημα που δονούσε την Ελλάδα το αμαρτωλό καλοκαίρι του 1965. Ορισμένα αδικήματα δεν παραγράφονται με το πέρασμα των χρόνων, παρά μόνο από τους χοντρόπετσους και τους αναίσθητους. Το μητσοτακέικο έχει επιδόσεις παγκόσμιας κλάσης σε αυτούς τους τομείς.

    Όχι, δεν ήταν απλό ολίσθημα αυτό στο οποίο υπέπεσε ο γιος του αποστάτη το βράδυ της Τετάρτης στη Βουλή, στο τέλος μίας ομιλίας που έμοιαζε γραμμένη από 12χρονο παιδί. Ήταν πολιτική αγυρτεία. Για ολίσθημα θα μιλούσαμε αν το λάδι είχε πέσει στο πάτωμα κατά λάθος. Αν η τοποθέτησή του ήταν προϊόν άγνοιας. Εδώ μιλάμε για μουντζούρωμα εκ προμελέτης.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζει πολύ καλά ότι η «πληροφορία» που επικαλέστηκε είναι άθλιο εφεύρημα υπόγειου εργαστηρίου fake news, από εκείνα που εκτοξεύονται καθημερινά στον ανεμιστήρα για να λερώσουν οτιδήποτε κινείται και να αποβλακώσουν τον αλαλιασμένο ψηφοφόρο.

    Την τακτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης τη διαβάζει, πλέον, ακόμα και 12χρονος. «Λαϊκισμός μέχρι να σβήσει ο κόκκινος ήλιος. Με ψέματα, με αλήθειες και με ψέματα. Και αν κατά λάθος πούμε καμιά μπαρούφα, δεν πειράζει, θα φροντίσουν τα κανάλια να την κάνουν γαργάρα».

    Όποιος νομίζει ότι οι παρανοϊκές ανοησίες του υιού Μητσοτάκη, του υιού Κεφαλογιάννη και άλλων γόνων έγιναν μέγα θέμα και έφτασαν με τον σχολιασμό που τους πρέπει στα σπίτια του αναποφάσιστου ψηφοφόρου προφανώς έχει την τηλεόρασή του για διακοσμητικό στοιχείο. Ποιος θα τις διαψεύσει άλλωστε, τα επισήμως στρατευμένα ellinika hoaxes; Ή ο Μπογδάνος;

    Το ένα ντέφι της «ενημέρωσης» το χτυπάνε κανονικοί δημοσιογράφοι που αφέθηκαν να χορεύουν γλυκά στον ρυθμό του Μαρινακισμού (συνώνυμο του Μητσοτακισμού) και το δεύτερο, ξεγάνωτα κνώδαλα του Twitter με πολυετή καριέρα οσφυοκάμπτη. Δίπλα στους πρόθυμους ηλίθιους λικνίζονται και πρόθυμοι λιγότερο ηλίθιοι, όπως κάτι λεβέντες που προετοιμάζουν πυρετωδώς το έδαφος για την αλλαγή καθεστώτος στη δημόσια τηλεόραση, με όσα αυτό συνεπάγεται για τη «γραμμή» της. Τις Πράβδα δεν τις φτιάχνουν πια όπως παλιά, κυρία Φλέσσα μου.

    Ο πραγματικός νικητής της παιδιάστικης κοινοβουλευτικής λογομαχίας δεν ήταν τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, που έπαιζε άνευ αντιπάλου αλλά εκών άκων παρασύρθηκε στη δίνη της γελοιότητας, όσο ο Στέφανος Χίος. Οι μπούρδες του Μακελειού έγιναν επίσημη γραμμή ενός κόμματος του 30% και το όνομα του διαβόητου εκδότη ανέβηκε στα χείλη του πρωθυπουργού της χώρας.

    Είμαι βέβαιος ότι ο ίδιος ο Χίος θεωρεί κολακευτική την αναφορά και ετοιμάζεται να την προσθέσει στο επόμενο διαφημιστικό μήνυμα της κιτρινόχρωμης φυλλάδας του. Άλλωστε, αυτός είναι ο πραγματικός κληρονόμος του αυριανισμού, οπότε είναι θέμα χρόνου και συγκυρίας να ξεθάψει από κανένα μπαούλο τη θρυλική fake φωτογραφία του πατέρα Μητσοτάκη με τους Ναζί στρατιώτες. Ή καμιά καινούρια, με τον γέροντα Παϊσιο, που εσχάτως άνοιξε και βουλκανιζατέρ.

    Και γιατί όχι; Τώρα που καταργήθηκαν οι όποιοι κανόνες, καμία άμυνα δεν μπορεί να σταματήσει τους Χίους. Αυτοί είναι που ορίζουν την πολιτική ατζέντα, με τις ευλογίες των χιλιάδων φωτισμένων αναγνωστών και τηλεθεατών τους. Ο Κυριάκος, στο μεταξύ, πιστεύει ότι κατατρόπωσε τον Τσίπρα στη βουλή και πανηγυρίζει για τον επερχόμενο εκλογικό θρίαμβο, ποντάροντας στις ψήφους των αγραμμάτων και των σταγονιδίων. Πίσω του, διακρίνεται να χειροκροτεί με μανία ο γιος του Πλεύρη.

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ (koutipandoras )

    ΑπάντησηΔιαγραφή