Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Εκλογική διακήρυξη Λαϊκής Συσπείρωσης Δελφών


ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 26 ΜΑΗ Δίνουμε δύναμη στη δύναμή μας  Δυναμώνουμε τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ, παντού...


Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Κώστα Μπασδέκη



Στο Δήμο Δελφών με υποψήφιο δήμαρχο  τον Στάθη Λεοντίου  


Εργαζόμενοι, άνεργοι, αγρότες, επαγγελματίες, συνταξιούχοι, νέοι και νέες.
Στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, στις ευρωεκλογές του Μάη, το πραγματικό δίλημμα που μπαίνει μπροστά στον λαό, είναι ένα: Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, αυτού του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, που αποδεδειγμένα φέρνει νέα δεινά και καταστροφές ή θα αντεπιτεθούμε μαζικά και δυναμικά παντού, για ν' ανοίξει επιτέλους ο δικός μας δρόμος για την ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών;
 Στην ενιαία επίθεση που δέχονται η ζωή και τα δικαιώματά μας από το κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις του, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τους Δήμους και τις Περιφέρειες ως στηρίγματά τους, ενιαία πρέπει να είναι και η απάντηση του λαού και της νεολαίας μας. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές εκλογές. Με το δυνάμωμα των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στις τοπικές, στις δημοτικές και στις περιφερειακές εκλογές.
 Οι Δήμοι με τις διαφόρων ειδών συμπράξεις με επιχειρηματίες, τις δημοτικές επιχειρήσεις, τα διαδημοτικά δίκτυα, εξοπλίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια για να στηρίζουν σε τοπικό επίπεδο τις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων, να υλοποιούν τους αντιλαϊκούς ευρωενωσιακούς και επιχειρηματικούς σχεδιασμούς.
 Οι διοικητικές αναδιαρθρώσεις, που έγιναν και εξελίσσονται στην Τοπική Διοίκηση, ούτε έφεραν, ούτε θα φέρουν ανάπτυξη προς όφελος του λαού. Δεν αναιρούν τις περιφερειακές ανισομετρίες, τη συγκέντρωση του πλούτου σε λίγα χέρια.
 Καμία φιλολαϊκή τοπική πολιτική, δεν μπορεί να υπάρξει, όσο η γενική πολιτική της χώρας έχει ως προτεραιότητα τα συμφέροντα και την κερδοφορία του κεφαλαίου.
 Έτσι και ο Δήμος Δελφών μετατράπηκε σε αρωγό της ανταποδοτικότητας, των ιδιωτικοποιήσεων, της ανατροπής των εργασιακών σχέσεων, των προγραμμάτων ανακύκλωσης των ανέργων, «των ελάχιστων κοινωνικών παροχών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου