Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ! Οι κ.κ Άκης και Μπάμπης στο ΣΚΑΙ ...."Να γκρεμιστούν τα δημόσια Νοσοκομεία. Καλές οι ιδέες του Μητσοτάκη"!(βίντεο)


Άραγε  έχει πάτο  το  βαρέλι ? Μάλλον  όχι. Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και Άρης Πορτοσάλτε στην προσπάθειά τους να... 
  "τιμήσουν " τον νεοφιλελευθερισμό τους και να επιτεθούν στην κυβέρνηση   αυτήν τη φορά,  είναι…
έξαλλοι γιατί ο Αλέξης Τσίπρας δεν τους φαίνεται πρόθυμος να… γκρεμίσει τα δημόσια νοσοκομεία, τα οποία, κατά την άποψη του διδύμου της καρδιάς μας,  είναι, ούτε λίγο ούτε πολύ, βάρος και κίνδυνος για τους ασθενείς και –κυρίως- για τους ιδιώτες, που πολύ θα ήθελαν να… αναλάβουν δράση στον χώρο της υγείας.
Πώς ο ιδιωτικός τομέας θα βρει πεδίο δόξης λαμπρό στη δημόσια υγεία ? Με ανοιχτό  το  στόμα  ακούσαμε  τους  Κ.Κ   Μπάμπη  και    Αρη που θέλοντας   θέλοντας  να  μας  ανοίξουν  τα  μάτια  την  βρήκαν  τη  λύση  και  την προτείνουν στον Μησοτάκη.
«Ναι, να σου πω… Εγώ έχω ακούσει ως ιδέα, ότι ενδεχομένως από τα κρατικά νοσοκομεία τα μισά τουλάχιστον πρέπει να κλείσουν. Γιατί είναι φορείς ασθενειών, γιατί έχουν πρόβλημα ... ».
Ενθουσιασμένος παίρνει το νήμα αυτής της υπέροχης σκέψης ο Μπάμπης και προσυπογράφοντας συμφωνεί φυσικά να γκρεμιστούν, τον προβληματίζει όμως το γεγονός ότι με τον Τσίπρα πρωθυπουργό, δεν μπορείς να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση...
Όπου, προφανώς, η σοβαρή συζήτηση είναι το γκρέμισμα των δημόσιων νοσοκομείων και η αντικατάστασή τους από φίλους ιδιώτες, διότι τι μας νοιάζει εμάς τι θα απογίνουν οι ασφαλισμένοι και οι ασθενείς; Ο ιδιωτικός τομέας να ναι καλά.
Θα μπορούσαν ενδεχομένως να προτείνουν και την απλή, παραδοσιακή λύση του Καιάδα, και, ακόμη καλύτερα, να αναλάβουν ιδιώτες και το σπρώξιμο σ΄αυτόν, για να ενισχυθεί επιπλέον η ιδιωτική πρωτοβουλία στο χώρο της υγείας…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΟΞΑΣΤΕ  ΤΟΥΣ...


Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου