Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΤΑΝΟΣ: Συμμετέχω στον συνδυασμό του Δημήτρη Αναγνωστάκη << ΣΤΕΡΕΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ >>


Αγαπητοί φίλοι,
Στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές στις 26 του Μάη, δοκιμάζεται το μέλλον και οι προοπτικές της Στερεάς Ελλάδας και των κατοίκων της για τα επόμενα χρόνια,.....
αλλά και η ποιότητα της ζωής τους και η οικονομική κατάσταση όλων των νοικοκυριών.
Αυτή η πραγματικότητα, περιγράφει ταυτόχρονα την ανάγκη της περιφερειακής διοίκησης, να περάσει σε χέρια δημοκρατικά και δημιουργικά, αποβάλλοντας πολιτικές «φαμίλιες» και οργανωμένα δίκτυα συμφερόντων που καταστρέφουν την ανάπτυξη των πολλών, προσπαθώντας να υποτάξουν κάθε οικονομική δραστηριότητα.
Η Περιφερειακή Διοίκηση, έχει ανάγκη έναν ειλικρινή, τίμιο και αισιόδοξο λόγο που να δημιουργεί κλίμα εμπιστοσύνης για τους πολίτες της Στερεάς, όλων των κατηγοριών. Για τους νέους που εγκαταλείπουν απογοητευμένοι και νικημένοι από την ανεργία και την έλλειψη ευκαιριών, για τους εργαζόμενους που η κρίση κατακερμάτισε τις ελπίδες τους, για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που βιώνουν συνθήκες ασφυξίας.
Για όλα αυτά, συμμετέχω στον συνδυασμό του Δημήτρη Αναγνωστάκη << ΣΤΕΡΕΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ >>, ενός έντιμου και καταξιωμένου πολιτικού, πρώην Δημάρχου Χαλκίδας, με διαχρονική παρουσία στα κοινά.
Με τους περισσότερους συμπολίτες μου, είμαι σίγουρος ότι έχουμε συναντηθεί, είτε στα Επιμελητήρια, είτε σε Συλλόγους, είτε σε κοινές δράσεις οι οποίες αποσκοπούσαν στην επίτευξη αποδοτικότερης λειτουργίας των επιχειρήσεων μας.
Έχοντας πάντα γνώμονα το καθολικό συμφέρον, ζητώ την στήριξη σας και σε αυτή τη μάχη, να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που μας παρουσιάζεται, για το κοινό μας μέλλον. Πιστοί στις αξίες και τα ιδανικά με τα οποία γαλουχηθήκαμε, θα προσπαθήσουμε συνεργατικά να κάνουμε την Στερεά σημείο αναφοράς και κέντρο ενδιαφέροντος για όλους τους Έλληνες.

Με εκτίμηση,
Ντάνος Γρηγόριος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
<< Στερεά Υπεροχής >>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου