Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ... ΠΟΥ ΠΑΜΕ! Καμιά δέσμευση για την συνέχιση της 13ης σύνταξης, 7ήμερη εργασία, ιδιώτες στα Δημόσια νοσοκομεία, ασφαλιστικό αλλά Πινοσέτ και βάλε ..και βάλε...Fake news είναι αυτά βρε Κυριάκο?

Aνοιχτό το ενδεχόμενο η πενθήμερη εργασία να μετατραπεί σε...
επταήμερη άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής. Στην ίδια συνέντευξη ο πρόεδρος της ΝΔ αρνήθηκε να εγγυηθεί τη χορήγηση της 13ης σύνταξης σε περίπτωση που αναλάβει το κόμμα του τη διακυβέρνηση της χώρας .
Επίσης σε παλαιότερες δηλώσεις  του αναφέρθηκε  στις  βασικές πτυχές του "ασφαλιστικού Πινοσέτ" που αφορούν “το σύστημα τριών πυλώνων” , υποστηρίζοντας χωρίς περιστροφές ότι “η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στο ασφαλιστικό σύστημα είναι κάτι που διαφοροποιεί ιδεολογικά την πρόταση της Ν.Δ. από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ”. 
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. -σε εκδήλωση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας- εκθείασε επανειλημμένως τον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης και ισχυρίστηκε πως “έχει τεχνογνωσία προκειμένου να συνεργαστεί με το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να αγοράζει υπηρεσίες από τα δημόσια νοσοκομεία”. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχείρησε να δυσφημίσει τη δημόσια κοινωνική ασφάλιση λέγοντας πως “εξακολουθούμε να έχουμε ένα σύστημα άδικο, που πριμοδοτεί συγκεκριμένες κοινωνικές κατηγορίες, ενώ αφήνει εκτεθειμένες άλλες”...
ΩΡΕ  ΠΟΥ ΠΑΜΕ  ΡΕ....ΠΟΥ  ΠΑΜΕ ?


Ο.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου