ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Εντάχθηκε η αποχέτευση λυμάτων παραλιακών οικισμών της Δ.Ε. Ευπαλίου


Νέες εντάξεις 35 έργων του προγράμματος «Φιλόδημος Ι» του Υπουργείου Εσωτερικών, προϋπολογισμού 113.000.000 ευρώ,....
όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Φωκίδας Ηλίας Κωστοπαναγιώτου, εντός των οποίων είναι για τη Δωρίδα το έργο: «Αποχέτευση λυμάτων παραλιακών οικισμών Δ.Ε. Ευπαλίου» ύψους 5.000.000 ευρώ.

«Η μεγάλη επιτυχία του χρηματοδοτικού προγράμματος «Φιλόδημος» δεν αποτυπώνεται μόνο στο ύψος των κονδυλίων που ήδη ξεπερνούν τα 2 δισ. Ευρώ, αλλά στο γεγονός ότι οι χρηματοδοτήσεις δίνονται στους ΟΤΑ με αντικειμενικά κριτήρια και μετά την υποβολή μελετών από τους Δήμους, για να υλοποιηθούν συγκεκριμένα κρίσιμα έργα υποδομών, τα οποία έχουν ανάγκη οι τοπικές κοινωνίες και για πρώτη φορά παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης», σημειώνει ο βουλευτής.
emprosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.