Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Του Χρήστου Κουρούλη Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών Δ.Ε. Δελφών


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Δελφών με τον συνδυασμό «Δελφική Δημοκρατία» του Γιώργου Δρακάκη,....
πρωτίστως  επειδή επιθυμώ να ασχοληθώ ουσιαστικά με τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας ως ενεργός πολίτης.
    Όλοι συμφωνούμε ότι οι Δελφοί είναι ένας τόπος μοναδικός, ιστορικός, προικισμένος από τη φύση, ευλογημένος, με άξιους κατοίκους.  
  Όμοιός του δεν υπάρχει. Την μοναδικότητά του συνθέτουν η Ιστορία του, η πολιτιστική του κληρονομιά, η παγκόσμια ακτινοβολία του, η γεωγραφική του θέση, ο φυσικός πλούτος, ο Συμβολισμός του ως σύμβολο ενότητας, σοφίας και ομορφιάς.
  Αυτό τον ευλογημένο τόπο καλούμαστε όλοι οι ενεργοί πολίτες να υπηρετήσουμε και να πάμε μπροστά.
    Χρέος μας είναι οι ωφέλιμες επιλογές, το αποτελεσματικό πρόγραμμα, οι αρχές και αξίες για το καλό του Δήμου Δελφών. Η διαδρομή,  η εμπειρία η επαγγελματική και κοινωνική, η σκληρή δουλειά, ο προγραμματισμός, η μεθοδικότητα, η νοικοκυροσύνη, οι καλά ζυγισμένες αποφάσεις, η εντιμότητα, η ευθύνη είναι τα βασικά στοιχεία που μας οδηγούν στην δημιουργία ενός αισιόδοξου μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας.
    Γι’ αυτό οφείλουμε στους εαυτούς μας αλλά και σε όλους, μία παρουσία  αντάξια του κύρους, της δυναμικής και της ποιότητας αυτών των χαρακτηριστικών. 
   Όχι μόνον στην καθημερινή ζωή των κατοίκων του Δήμου μας  αλλά και στην δημόσια ζωή και την εκπροσώπησή της.


Φιλικά
Χρήστος Κουρούλης
Υπάλληλος Δασαρχείου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών
Δ.Ε. Δελφών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου