Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Σε Σπερχειάδα, Μακρακώμη ο Δημήτρης Αναγνωστάκης.


Το πρωί της Τετάρτης 17 Απριλίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης βρέθηκε στη Σπερχειάδα και τη Μακρακώμη, όπου επισκέφτηκε την τοπική αγορά και συζήτησε με τους καταστηματάρχες και τους κατοίκους.......
Έπειτα επισκέφτηκε το Καστρί όπου ενημερώθηκε, για το πρόβλημα της γέφυρας που ταλαιπωρεί καιρό τώρα την τοπική κοινότητα.
Το μεσημέρι επισκέφτηκε τα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης, Κοιλάδας Σπερχειού και Μαλιακού Κόλπου. Συνομίλησε με τον Πρόεδρο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό. Ο κ. Αναγνωστάκης ενημερώθηκε για το έργο και τα καθήκοντα του Φορέα, όπως είναι η προστασία των ευαίσθητων οικοσυστημάτων στην περιοχή ευθύνης του, η ευαισθητοποίηση του τοπικού πληθυσμού σε θέματα περιβάλλοντος, αλλά και η προσπάθεια συνέργειας με τις τοπικές επιχειρήσεις, για την ανάδειξη του Αγροτουρισμού, με γνώμονα πάντοτε την αειφορία του φυσικού περιβάλλοντος.
Το απόγευμα της Τετάρτης ο Δ. Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες παραβρέθηκαν στην τελετή απονομής βραβείων του 6ου Περιφερειακού Μαθητικού Διαγωνισμού, με θέμα την επιχειρηματικότητα & την καινοτομία, στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. Η τρίτη περιοδεία στη Φθιώτιδα ολοκληρώθηκε και ο υποψήφιος περιφερειάρχης θα συνεχίσει το οδοιπορικό του σε άλλες Περιφερειακές Ενότητες της Στερεάς Ελλάδας.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου