Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Εντάχθηκε προς χρηματοδότηση και η προμήθεια και εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος ελέγχου διαρροών και του κεντρικού συστήματος τηλεμετρίας του δικτύου ύδρευσης Δήμου Δελφών


Με Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση και έπειτα από σχετική αξιολόγηση, εντάχτηκε για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα «ΦιλόΔημος Ι», το έργο με τίτλο: .....
«Προμήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος ελέγχου διαρροών και κεντρικού συστήματος τηλεμετρίας του δικτύου ύδρευσης Δήμου Δελφών», που υπέβαλε η Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Δελφών, με φορέα υλοποίησης την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δελφών.
Με τη συγκεκριμένη πράξη θα δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο Κεντρικό Σύστημα Ελέγχου (ΚΣΕ), στο οποίο θα γίνεται διαχείριση των υδατικών πόρων, μέσω ηλεκτρονικής αποτύπωσης του δικτύου μεταφοράς/διανομής νερού, ενώ μέσω της εγκατάστασης κατάλληλου Η/Μ εξοπλισμού και παραμετροποιημένου λογισμικού συστήματος, θα συλλέγονται (και θα επεξεργάζονται) πληροφορίες από όλες τις εγκαταστάσεις ύδρευσης, οι οποίες θα ενημερώνουν το σύστημα για την ορθολογική του λειτουργία (π.χ. εντοπισμό ενδεχόμενων διαρροών, πραγματική κατανάλωση νερού κ.ά.)
Το έργο αυτό αποτελεί συμπληρωματικό του έργου με τίτλο: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ. ΔΕΛΦΩΝ – ΦΑΣΗ Α», το οποίο έχει ήδη ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020», με Κωδικό ΟΠΣ 5028295, που αφορά στην αναβάθμιση του Διυλιστηρίου της Άμφισσας, ακολουθώντας επακριβώς τον αναλυτικό σχεδιασμό και την ιεράρχηση προτεραιοτήτων στον τομέα της ύδρευσης, που έχει εγκρίνει, μετά από πλήρη μελέτη που εκπονήσαμε, το Δημοτικό Συμβούλιο Δελφών με την υπ’ αριθμ. 309/31.07.2017 Απόφασή του.
Οφείλουμε να συγχαρούμε τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης του Δήμου μας, που έφεραν σε πέρας με επιτυχία ακόμη μία απαιτητική μελέτη και πρόταση χρηματοδότησης, σε αντικείμενο πολύ μεγάλης σημασίας για τους δημότες μας.

Θανάσης Παναγιωτόπουλος
Δήμαρχος Δελφών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου