Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Στάθης Κάππος: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Για τον κόμβο Πολυδρόσου


Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδος σας της 13-14 Απριλίου 2019 όπου αναφέρεται στην πρώτη σελίδα «Με παρέμβαση Αραβαντινού ηλεκτροδοτείται ο κόμβος Πολυδρόσου» και στην τρίτη σελίδα ....
«…αποφάσισε να ικανοποιήσει το αίτημα του πρώην αντιδημάρχου της Δ.Ε Παρνασσού κ. Νίκου Μολιώτη» οφείλω να σας επισημάνω προς αποκατάσταση της αληθείας ότι το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας και η εκτέλεσή του δεν είναι αποτέλεσμα ενεργειών ενός ατόμου, που δεν κάνει τίποτε άλλο παρά τη δουλειά για την οποία πληρώνεται  ως ειδικός συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, αλλά είναι προϊόν συλλογικής εργασίας, τόσο του Περιφερειάρχη, του Αντιπεριφερειάρχη, όλων των Περιφερειακών Συμβούλων  καθώς και των δύο Οργάνων, Περιφερειακού Συμβουλίου και   Οικονομικής Επιτροπής στην οποία και συμμετέχω.

    Το συγκεκριμένο έργο και βεβαίως καλώς ζητήθηκε από τους κατοίκους της Πολυδρόσου και εγγράφως από τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Μολιώτη που απευθύνθηκαν στην  Αντιπεριφέρεια Φωκίδας και βεβαίως προωθήθηκε στην αρμόδια για την εκτέλεση του έργου Αντιπεριφέρεια Φθιώτιδας προς ένταξη στο τεχνικό της πρόγραμμα από όλους μας. Το έργο αποτέλεσε τμήμα του εγκεκριμένου τεχνικού προγράμματος της Περιφέρειας 2014ΕΠ56600004 «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ » της ΣΑΕΠ 566.
Απόψεις όπως «…με παρέμβαση…», ή «…αποφάσισε να ικανοποιήσει…» δεν   απηχούν την αλήθεια αλλά αντιθέτως  προσβάλλουν όλους μας θυμίζοντας τη φρασεολογία «...κατόπιν ενεργειών μου…» μια παλιότερης πολιτικής νοοτροπίας.
 Οι συμπολίτες, που μας τίμησαν με την ψήφο τους, μας εξέλεξαν για να υλοποιήσουμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, πράγμα που πράττουμε αθόρυβα και με σεμνότητα, όπως έχουμε μάθει να κάνουμε πάντοτε μέχρι σήμερα. Το έργο της Περιφερειακής Αρχής μιλά από μόνο του και ο έπαινος για εμάς, θα είναι εάν οι συμπολίτες μας, μας ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους.   

1 σχόλιο:

  1. Το καταλαβαμε Κυριε Καππο που το πατε οι κατοικοι της Πολυδροσου θα σας μαζεψουν οσους πιο πολλους ψηφους μπορουν μεχρι και απο το νεκροταφειο θα φερουν για χαρη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή