Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ του Συνδυασμού Επιλογή Ευθύνης για το Δήμο Δελφών!

Η Καθηγήτρια Αγγλικών και Διευθύντρια του Γυμνασίου Γαλαξιδίου, Εύα Γεωργούλα από την Άμφισσα και ο Πολιτικός Eπιστήμονας, Msc Γεωπόνος, Χαρίλαος Αγαπητός από τον Αθανάσιο Διάκο, είναι δύο νέα ηλικιακά μέλη του Συνδυασμού Επιλογή Ευθύνης για το Δήμο Δελφών!....


Βιογραφικό της Εύας Γεωργούλα

Ονομάζομαι Εύα Γεωργούλα γεννήθηκα στα Τρίκαλα το 1977. Είμαι διπλωματούχος Φιλόλογος Αγγλικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση.
Έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου στο Τμήμα Διοίκησης, Οικονομίας και Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων του Α.Τ.Ε.Ι.  Άμφισσας, με ειδίκευση στην Μουσειολογία, και έως σήμερα συνεχίζω τις σπουδές μου στην Νομική Σχολή.

Από το 2010 ζω στην Άμφισσα και εργάζομαι ως μόνιμη Λειτουργός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Νομό Φωκίδας. Από το 2015 έως και σήμερα υπηρετώ ως Στέλεχος Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού.

Το 2017 εκλέγομαι ως αναπληρωματικό μέλος στις εκλογές των Δημόσιων Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης για τον Νομό Φωκίδας. Το 2018 συμμετέχω στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας και με ορίζουν Υπεύθυνη Παιδείας για το Νομό. Είμαι ενεργό μέλος και εθελόντρια της Αντικαρκινικής Εταιρίας Νομού Φωκίδας, συμμετέχω στις δράσεις της Εταιρίας από την αρχή της ίδρυσής της.

Σήμερα είμαι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Δήμο Δελφών με τον Συνδυασμό Επιλογή Ευθύνης του Παναγιώτη Ταγκαλή .


--------------------------------------------------------------------

Δήλωση υποψηφιότητας στις Δημοτικές Εκλογές.

      Ονομάζομαι Χαρίλαος Αγαπητός και κατάγομαι από τον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου, έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και σύντομα ολοκληρώνω επίσης, μεταπτυχιακό Διατμηματικό, Πρόγραμμα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας στην Επιχειρηματικότητα και τη Συμβουλευτική στην Αγροτική Ανάπτυξη όπως επίσης και Προπτυχιακό Πρόγραμμα στο Τμήμα Ζωικής Παραγωγής του ιδίου Πανεπιστημίου. Διατηρώ μετακινούμενη κτηνοτροφική εκμετάλλευση με την οικογένειά μου στον Αθανάσιο Διάκο  ενώ τους τελευταίους μήνες εργάζομαι στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Δωρίδας.

     Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη Ταγκαλή και να συνεργαστούμε σε αυτήν την προσπάθεια. Έτσι είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Καλλιέων του Δήμου Δελφών. Η απόφασή μου αυτή είναι συνειδητή «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ». Συμπορεύομαι με ανθρώπους οι οποίοι έχουν κατάρτιση και τεχνογνωσία. Τα τελευταία χρόνια η Δημοτική Ενότητα Καλλιέων έχει μείνει στάσιμη και οι υπάρχουσες υποδομές μέρα με τη μέρα καταρρέουν.

Στόχοι μου είναι:

  • Να υποστηρίξω τα συμφέροντα των συνδημοτών μου με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. 
  • Να μπορέσει η Δημοτική Ενότητα Καλλιέων να διεκδικήσει όσα έχασε την τελευταία πενταετία, με δίκαιη αντιμετώπιση όλων των πολιτών, χωρίς διακρίσεις.
  • Να υλοποιηθούν προγράμματα  που βασίζονται στην ήπια τουριστική ανάπτυξη και τεχνικά έργα για τη βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη και του επισκέπτη.
  • Να αναβαθμιστεί και να αναδειχθεί ο τόπος διαλύοντας την εικόνα αδράνειας που υπάρχει σήμερα, με σύγχρονη αντίληψη διοίκησης που στοχεύει στην εξωστρέφεια διαμορφώνοντας το σωστό υπόβαθρο για το βιώσιμο «επιχειρείν»

Για τους παραπάνω λόγους ζητώ την έμπρακτη στήριξη, με την ψήφο σας, στο πρόσωπό μου και στο συνδυασμό Επιλογή Ευθύνης  του Παναγιώτη Ταγκαλή.

                                                           
                                                           Με εκτίμηση

                                                     ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ
                                 Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών

                                                  Δημοτικής Ενότητας Καλλιέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου