Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας


3η/2019 Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 και ώρα 12:00 μ. στα γραφεία της, Λεωνίδου 6 & Πατρόκλου στη  Λαμία με:....

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1.    Ενεργοποίηση της ΠΕΔ και των Δήμων για την αποτροπή κλεισίματος τοπικών τραπεζικών καταστημάτων, σημαντικών για τις τοπικές κοινωνίες, τους φορείς και τις επιχειρήσεις.
2.  Συζήτηση επί της Απόφασης του Αν. Υπουργού Οικονομικών με θέμα: «Καθορισμός λειτουργίας τραπεζικών λογαριασμών και ταμειακός προγραμματισμός των Φορέων της Γενικής Κυβέρνησης, που υπάγονται στην παράγραφο 10 του άρθρου 69Α του ν. 4270/2014, όπως ισχύει», όπως τροποποιήθηκε με την αριθμ. οικ. 2/16606/ΔΛΓΚ.
3.  Εξέταση συμμετοχής της ΠΕΔ, ως Συνδιοργανωτής - Υποστηρικτής, στη διοργάνωση Ημερίδας/Συνάντησης, στο πλαίσιο διακρατικής συνεργασίας με τον εθνικό ιταλικό Φορέα «CLUB ALPINO ITALIANO - COMMISSIONE CENTRALE PER LA TUTELA DELL’ AMBIENTE MONTANO (Ορειβατική Λέσχη Ιταλίας - Κεντρική Επιτροπή για την Προστασία του Ορεινού Περιβάλλοντος)».
4.  Διοργάνωση σεμιναρίων επιμόρφωσης εργαζομένων για την ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων.
5.  Διοργάνωση σεμιναρίων επιμόρφωσης εργαζομένων για τα έσοδα των ΟΤΑ και τις αλλαγές μετά την εφαρμογή του νόμου 4555/2018 (Πρόγραμμα Κλεισθένης Ι).
6.  Ανακοινώσεις.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας
    ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
     Δήμαρχος Ορχομενού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου