Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΣΤΙΣ 11π.μ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.


"Πρωτοβουλία  πολιτών"  για  τη  συγκρότηση  διατοπικού ενωτικού  ψηφοδελτίου στις επικείμενες  Δημοτικές  εκλογές....

Η πρωτοβουλία  πολιτών με  σκοπό τη  συγκρότηση διατοπικού και προπαντός  ενωτικού ψηφοδελτίου των  χωριών μας  στις  επικείμενες  Δημοτικές  εκλογές, μετά  την αναβολή  της  συνέλευσης  της  Κυριακης 24/2 λόγω της  χιονόπτωσης, ανανεώνει το ραντεβού με  τους  κατοίκους  των  χωριών  μας για  την  Κυριακή  3 Μαρτίου στις  11  π.μ πάλι στον  ίδιο  χώρο  της  Βιβλιοθήκης  Πολυδρόσου .
Καλούνται όλοι οι κάτοικοι στην  Λαική  Συνέλευση προκειμένου να  ενημερωθούν και να  αποφασίσουν για  την    ενωτική  κάθοδο στις  δημοτικές εκλογές  του  Μαίου με ανεξάρτητο  ψηφοδέλτιο στο Δήμο Δελφών.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα χωριά μας είναι τεράστια και χρόνια και η συμμετοχή μας πρέπει να είναι καθολική.

3 σχόλια:

  1. Πάμε δυνατά. Οι πρώτες αντιδράσεις και καταγγελίες άρχισαν από το κατεστημένο .Είμαστε σε καλό δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα θα καταδειξει η Λαικη συνελευση της Κυριακης στο Πολυδροσο . Αν υπαρξει μεγαλη συμμετοχη και απο τα 3 χωρια , που σημαινει 150 με 200 ατομα , έχει καλως . Ολα θα παρουν το δρομο
    τους . Αν ομως ανταποκριθουν και βρεθουν εκει οι 30-40 γνωστοι - αγνωστοι . Τελος . Η γνωμη μου ειναι οτι ο καθενας απο εκει και στο εξης να κανει πλεον οτι νομιζει . Και βεβαια πρεπει να ειναι απαραιτητα εκει και να συμμετεχουν μαζι με ολους τους αλλους , σε οτι αποφασισει η Συνελευση και οι νυν αντιδημαρχοι αλλα και οι αλλοι αυτοδιοικητικοι της Λιλαιας και Επταλοφου .
    Τα χωρια μας ειναι εγκαταλειμενα απο τη κεντρικη διοικηση της Αμφισας και δεν παει αλλο . Ο Δημος Δελφών και οι μεχρι σημερα Δημοτικοι αρχοντες δυστυχώς ενδιαφερονται μονιμα και αποκλειστικα για την Αμφισσα , την Ιτεα , αντε και λιγο για το Γαλαξιδι .

    συντοπιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επιστολή αποχής και αντίθεσης των 2 αντιδημάρχων κάτι λέει για την γραμμή που θα ακολουθήσει η παράταξή τους.Ότι η κίνηση είναι στημένη από τον Ταγκαλή.Η παγίδα αυτή πρέπει να αντιμετωπιστεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή