Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: Τι συμβαίνει με τους λογαριασμούς ύδρευσης στην Πολύδροσο? Πότε θα μπει μια τάξη?


Ως δημότης της Δ.Ε, Παρνασσού αναρωτιέμαι  και προσπαθώ να καταλάβω χρόνια τώρα τον τρόπο διαχείρισης  των λογαριασμών ύδρευσης της Πολυδρόσου.....

Υπάρχει η ενημέρωση ότι γίνεται προσπάθεια για επιστροφή στην κανονικότητα, λόγω αδυναμιών του παρελθόντος και σταδιακά θα πληρώνουμε παλιές καταναλώσεις.
Έχουμε λάβει λογαριασμούς με εκκαθάριση έως το 30-6-2015 (λογ.3/8/2017 λήξη πληρωμής 28/9/2017)
Από τότε έως σήμερα, Ιανουάριος του 2019, δεν λάβαμε κανένα λογαριασμό. Πέρασαν σχεδόν 18 μήνες. Τι ακριβώς συμβαίνει?
Τόσο δύσκολη είναι η διαχείριση της ύδρευσης? Δεν έχει ανάγκη ο Δήμος τα έσοδα? Ποιος θα πληρώσει την καθυστέρηση εάν έρθουν διογκωμένοι λογαριασμοί?
Θα παρακαλούσα σε μια υπεύθυνη  απάντηση, εάν θεωρείτε ότι  ο δημότης έχει αυτό το δικαίωμα.
Επισυνάπτω  σχετικά αντίγραφα  τελευταίου λογαριασμού που έλαβα (3-8-2017)

Υ.Γ. Υπάρχει νομίζω και μία άλλη εκκρεμότητα από τον Δήμο. Μετά την μείωση(δύο φορές) των αντικειμενικών αξιών, μας οφείλονται κάποια αναδρομικά από τα παλαιότερα αυξημένα δημοτικά τέλη που έχουμε πληρώσει. Τι εξέλιξη έχει το θέμα?
\
Νίκος Στύλιας
Πολύδροσος

7 σχόλια:

  1. Μα καλά δεν καταλάβατε ότι ο Δήμος Δελφών είναι πλούσιος και εν όψει εκλογών δεν θα στείλει κανένα λογαριασμό. Θα το φορτωθούν οι επόμενοι που θα βρούνε καμμένη γη κ.λ.π,κ.λ.π..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφήστε το νερό. Το τακτοποίησε ο πρώην πρόεδρος. Το θέμα είναι πως θα φωτίσουμε το γήπεδο για να μεταδίδονται δορυφορικά οι αγώνες με τον Ησαΐα Δεσφίνας στην Αυστραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε Νίκο Στύλια μην βασανίζεσαι. Στο Υπουργείο Εσωτερικών , κατευθείαν γραφείο Υπουργού και στο Συνήγορο του Πολίτη και ...καμάρωσέ τους ! Και τους νυν και τους επόμενους . Ξέρω τι λέω.... Βάλε και τα δημοσιεύματα που έχεις κάνει .
    Αν δεν το κάνεις άμεσα δεν πα να γράφεις συνέχεια εδώ ..Θα σε γράφουν συνέχεια στα αρχ εία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θυμάμαι τον ντετέκτιβ πρώην πρόεδρο που έψαχνε τα Ρολόγια.
    Αντί να οργανώσει τις υδρομετρήσεις και να βάλει τάξη στους λογαριασμούς τα έκανε μπάχαλο. Και ο λαλίστατος προσφάτως αντί να δώσει μια εξήγηση κατηγορεί την ίδια του την παράταξη που από κοινού έχουν την ευθύνη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν μόνιμος κάτοικος της Σουβάλας, ανώνυμε της 3.05, θέλω, για να είμαστε δίκαιοι, να σου θυμίσω ότι από αυτόν τον ντεντέκτιβ Πρόεδρο μάθαμε ποιοι είχαν ρολόι και ποιοι δεν είχαν,ποιοι έκλεβαν νερό και ποιοι δεν έκλεβαν, ποιοι ήταν συνεπείς και πλήρωναν το νερό και ποιοι που πουλούσαν μούρη οικονομικού παράγοντα δεν πλήρωναν. Κι αν θυμάμαι καλά, όταν ανέλαβε άλλα καθήκοντα, έβαλε μια τάξη, έκανε 3 φορές καταμετρήσεις, τοποθέτησε πολλά νέα ρολόγια, εφάρμοσε πληρωμή κάθε εξάμηνο μέχρι τότε που έχει πληρώσει και ο κ. Στύλιας. Σε πολλούς από μας έκανε ρύθμιση όσων χρωστάγαμε και πολλούς που δεν είχαν να πληρώσουν τους απάλλαξε από τα πρόστιμα. Αυτά ρε Σουβαλιώτη δεν μπορεί να τα καταλάβεις γιατί έχεις τσίμπλες στα μάτια και δεν βλέπεις τον βούρκο. Κάποιος είπε δεν με πειράζει ο βούρκος, γιατί συνήθισα τη μυρωδιά του. Για ψάξου καλύτερα.

      Διαγραφή
    2. Και επιλεκτικές ρυθμίσεις έγιναν και διαγραφές πρίν τις εκλογές για να τα λέμε όλα.

      Διαγραφή
  5. Και γιατί δεν βάζεις το ονομά σου 3.41 στο σχόλιό σου ? Σε όλα αυτά που γράφεις έχεις απόλυτο δικιο. Αλλού χάθηκε η μπάλα και σήμερα μας οι φταίνε άλλοι .
    Όσο για τα γραφόμενά σου και συγκεκριμένα για το....

    "και ποιοι δεν είχαν,ποιοι έκλεβαν νερό και ποιοι δεν έκλεβαν, ποιοι ήταν συνεπείς και πλήρωναν το νερό και ποιοι που πουλούσαν μούρη οικονομικού παράγοντα δεν πλήρωναν" ,

    θέλουμε ονόματα και ενέργειες όταν ανακαλυφθηκαν οι κομπίνες και οι κομπιναδόροι . Αλλιώς δεν υπάρχει "έγκλημα χωρίς πτώμα" , ούτε "δολοφόνος" .
    Κε Νίκο Στύλια να και άλλα στοιχεία για το Συνήγορο του Πολίτη.....Τι λές ?
    Μόνο έτσι θα καταλαβουν οι αρμόδιοι τι εστί βερύκοκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή