Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

«Δεν προμοτάρουμε κανένα Ταγκαλή»!


Έκαναν πίσω πρόσωπα που είχαν δώσει τα χέρια με Ταγκαλή και Παναγιωτόπουλο, για να στελεχώσουν την αυτοδιοικητική παράταξη στον Παρνασσό



Αρνούνται κατηγορηματικά τις υποψίες-αιτιάσεις που διατύπωσαν δημόσια οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Πανάγου και Μαίρη Ανδρεοπούλου,......
ότι η αυτοδιοικητική κίνηση που είναι στα σκαριά στη βορειοανατολική Φωκίδα προορίζεται να αποτελέσει βραχίονα της παράταξης του Παναγιώτη Ταγκαλή, πρόσωπα που μετέχουν εξ αρχής στην κίνηση.
Επίσης, πληροφορούν την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΩΚΙΔΑ πως στην πρωτοβουλία αυτοί μετέχουν πρόσωπα που είναι εξ αρχής αντίθετοι με το νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Δελφών, καθώς προέρχονται από την Αριστερά, το ΠΑΣΟΚ κι άλλους χώρους. Χαρακτηριστικό τού ότι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στη δημιουργία του συνδυασμού στην Πολύδροσο είναι πως συγκεκριμένα πρόσωπα που είχαν συμφωνήσει να κατεβούν στις εκλογές με τους συνδυασμούς Παναγιωτόπουλου και Ταγκαλή επικοινώνησαν με τους δύο υποψηφίους και τους γνωστοποίησαν την αλλαγή των σχεδίων τους και πως θα στηρίξουν το νέο συνδυασμό, καθώς προτάσσουν τα συμφέροντα του τόπου τους. Επιπλέον τεκμήριο ενότητας που παραθέτουν είναι πως στην πρωτοβουλία μετέχουν άτομα που μέχρι πρότινος είχαν σοβαρές προσωπικές διαφορές μεταξύ τους και για το λόγο αυτό είχαν διακόψει τις διαπροσωπικές σχέσεις. Διαφορές τις οποίες παραμερίζουν, προκειμένου για τον κοινό σκοπό! Αναφορικά με την επιστολή Πανάγου-Ανδρεοπούλου, που δημοσιεύσαμε χθες, τονίζουν με κάθε κατηγορηματικότητα ότι είναι ψευδές πως αυτή απεστάλη σε μέλη της κίνησης εν όψει της συνέλευσης την Κυριακή που πέρασε και τονίζουν πως δόθηκε αποκλειστικά και μόνο στα Μέσα Ενημέρωσης για λόγους παραταξιακής προεκλογικής τακτικής. Παράλληλα, επιμένουν ότι σε κάθε περίπτωση θα συγκεντρωθούν το λιγότερο 33 υποψήφιοι που είναι απαραίτητοι για την κάθοδο του συνδυασμού στις εκλογές, ενώ δηλώνουν ότι βρίσκουν απήχηση όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή των χωριών των ΔΕ Γραβιάς-Καλλιέων και Παρνασσού, αλλά και από αλλού.
«Δεν είναι ένα, δεν είναι δύο. Έχουν συσσωρευθεί πολλά όλα αυτά τα χρόνια», μας λέει στέλεχος της πρωτοβουλίας αναφορικά με τους λόγους που τους ώθησαν σε αυτή την επιλογή. «Και αφορούν και την προηγούμενη δημοτική Αρχή, του Φουσέκη, όχι μόνο τώρα του Παναγιωτόπουλου. Εκεί που θα εκλέγαμε τρεις συμβούλους με τις καθεστωτικές παρατάξεις, τώρα, με το νέο σύστημα, μπορούμε να κατεβούμε στις εκλογές μόνοι μας και να εκλέξουμε τρεις έδρες που θα είναι δικές μας και όχι άλλων. Έτσι, θα είμαστε χρήσιμοι, αν όχι απαραίτητοι, για να σχηματιστεί πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο και, δυστυχώς, είναι ο μόνος τρόπος ώστε να διεκδικήσουμε το δίκιο μας», συνεχίζουν και καταλήγουν δίνοντάς μας ένα επίκαιρο παράδειγμα. «Δείτε τι έγινε και πώς χάθηκε η πλατεία στην Άνω Σουβάλα. Η πλατεία εκεί δεν πρόκειται να επανέλθει ποτέ ξανά στην προτέρα κατάσταση. Χρειαζόταν μόνο μια ώρα δουλειά με το κατάλληλο μηχάνημα και θα σωζόταν η πλατεία. Αλλά δε νοιάστηκε κανείς! Κι αυτό είναι ένα μόνο από τα πολλά παραδείγματα όλα αυτά τα χρόνια, που μας έχουν οδηγήσει στις επιλογές που έχουμε λάβει αμετάκλητα».
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι με μέλη του συνδυασμού έχει επικοινωνήσει και ο επικεφαλής των «Πολιτών στο Προσκήνιο» Τάκης Μέγκος προτείνοντας συνεργασία ή μια κάποιου είδους σύμπραξη. Πρόταση η οποία θα τεθεί προς συζήτηση στη συνέλευση της Κυριακής στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυδρόσου.
ΠΗΓΗ ΄΄ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΩΚΙΔΑ΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου