Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

"ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ "! Στα τάρταρα το " Πατρίς , Θρησκεία , Οικογένεια " από το μυστικοσύμβουλο του Κυριάκου .


Βράζει η ΝΔ για τον (καταδικασμένο πλέον) μυστικοσύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη.  Μόλις έγινε γνωστό ότι ο....

Ν. Γεωργιάδης καταδικάστηκε σε 28 μήνες με αναστολή για ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων σήμανε συναγερμός στην Πειραιώς.
Σε σύσκεψη που έγινε το απόγευμα της Τρίτης μεταξύ του προέδρου της ΝΔ και στενών συνεργατών του αποφασίστηκε να επικοινωνήσουν αμέσως με όλους τους φίλους τους: καναλάρχες, ιδιοκτήτες ραδιοφώνων και ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών σελίδων ώστε να μην υπάρχουν αναφορές στη στενή σχέση Μητσοτάκη –Γεωργιάδη.
Με λίγα λόγια ήθελαν να βγάλουν τον πρόεδρο της ΝΔ από το κάδρο των πολιτικών ευθυνών μιας και δική του επιλογή ήταν να βρίσκεται είτε ως σύμβουλος είτε ως μυστικοσύμβουλος στο επιτελείο του ο καταδικασθείς Ν. Γεωργιάδης. Οι  φίλοι τους πράγματι ανταποκρίθηκαν στο «γαλάζιο» κάλεσμα και ο καθείς από την πλευρά του έπραξε τα δέοντα για να προστατεύσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως  διαβάζουμε  στο  nonnews-news  και στο documentonews  ,  ένα θέμα τόσο μεγάλο (ακόμη μεγαλύτερες είναι οι πολιτικές ευθύνες του Κυρ. Μητσοτάκη) δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητη την πλειονότητα των «γαλάζιων» βουλευτών και στελεχών. Κι αυτό διότι ο Ν. Γεωργιάδης με τις ποινικά κολάσιμες πράξεις του γκρέμισε την περίφημη δεξιά κοσμοθεωρία «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια».

Να σημειωθεί επίσης ότι πολλά στελέχη της ΝΔ είναι έξαλλα και οργισμένα και με τη στάση της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου, του Κώστα Κυρανάκη και κάποιων εκ των συμβούλων του προέδρου της ΝΔ που θεώρησαν σκόπιμο να πάνε στα δικαστήρια άλλοι ως μάρτυρες υπεράσπισης κι άλλοι για συμπαράσταση στον στενό συνεργάτη του Κυρ. Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη.

Τέλος ας τα βλέπουν όλα αυτά που συμβαίνουν στο κόμμα τους επί Μητσοτάκη και οι αγνοί οπαδοί της ΝΔ…

8 σχόλια:

  1. Πώς περιγράφουν τα θύματα τί βίωσαν από τον Νίκο Γεωργιάδη27 Φεβρουαρίου 2019 στις 9:05 μ.μ.

    Πώς περιγράφουν τα θύματα τί βίωσαν από τον Νίκο Γεωργιάδη

    Τον Νοέμβριο του 2010 ο Νίκος Γεωργιάδης προσήχθη από τις μολδαβικές Αρχές λόγω της εμπλοκής του σε κύκλωμα trafficking. Εκείνη την περίοδο ήταν σύμβουλος του υπουργείου Οικονομικών της Μολδαβίας και απεσταλμένος του ΟΗΕ στη συγκεκριμένη χώρα.


    H μολδαβική αστυνομία μετά από αστυνομική έρευνα και επιχείρηση (η οποία ξεκίνησε ως αποτέλεσμα πιέσεων διαφόρων ΜΚΟ κατά της εμπορείας ανθρώπων) κατάφερε να εξαρθρώσει ένα μεγάλο κύκλωμα παιδοφιλίας.

    Το εν λόγω κύκλωμα εμπορευόταν ανήλικους από 9 έως 16 χρονών, χρησιμοποιώντας μάλιστα το διαδίκτυο και τη σελίδα www.gaymoldova.md, η οποία λειτουργούσε ως «δειγματολόγιο» αφού περιείχε πληροφορίες και φωτογραφίες των ανηλίκων.

    Συνήθως τα θύματα, ήταν παιδιά από ορφανοτροφεία ή φτωχές οικογένειες, τα οποία χρησιμοποιούσε το κύκλωμα γνωρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένας να τα προστατέψει.

    Μαρτυρία ανηλίκου - «Με βίασε ενώ κοιμόμουν»

    Ο Μίσα, ένα από τα παιδιά που ασέλγησε πάνω τους ο Νίκος Γεωργιάδης, μιλώντας σε δημοσιογράφους είχε περιγράψει πως δέχτηκε «ιδιαίτερα σκληρή σεξουαλική μεταχείριση από τον Γεωργιάδη και βιασμό».

    Οι δημοσιογράφοι κατά τη διάρκεια της έρευνας παρουσιάστηκαν ως παιδόφιλοι και διαπίστωσαν πως το κύκλωμα ήταν υπό την εποπτεία ενός πρώην θύματος παιδεραστών, του Όλεγκ Σιβίτσκι, ο οποίος μετεξελίχθηκε από θύμα σε διακινητή μικρών παιδιών.

    Ένα από τα παιδιά, ο Μίσα, μίλησε με στραμμένη την πλάτη στην κάμερα για τη σχέση του με τον Νίκο Γεωργιάδη. Τα ίδια πράγματα επανέλαβε αργότερα στην κατάθεσή του στην Αστυνομία.

    Ο Μίσα μιλάει στους δημοσιογράφους μπροστά στο σπίτι της οδού Πέτρου Μοβίλα, όπου έμενε ο Νίκος Γεωργιάδης:



    Μίσα: Αυτή είναι η πολυκατοικία που ζούσε ο πελάτης, που μου έστειλε ο Όλεγκ Σιβίτσκι.

    Δημοσιογράφος: Πώς ονομαζόταν ο πελάτης;

    Μίσα: Νικ Γεωργιάδης. Αυτός ζούσε σε αυτό το κτίριο, κι απ’ όσο γνωρίζω, δεν ζούσε μόνος του. Ζούσε με ένα αγόρι, που ονομαζόταν Γκρέγκορι. Του αγόραζε πολλά δώρα και ένα λάπτοπ. Δεν ήταν δύσκολο γι’ αυτόν, γιατί ήταν πολύ εύπορος.

    Δημοσιογράφος: Πότε σου είπε ο Όλεγκ ότι πρέπει να συναντήσεις τον Γεωργιά- δη; Πότε συνέβη αυτό;

    Μίσα: Αυτό έγινε αρχές Ιουνίου.


    ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΣΤΗΝ ...ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ "ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ " ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς περιγράφουν τα θύματα τί βίωσαν από τον Νίκο Γεωργιάδη27 Φεβρουαρίου 2019 στις 9:06 μ.μ.

    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...

    Δημοσιογράφος: Πέρυσι;

    Μίσα: Ναι. Συναντηθήκαμε με τον Όλεγκ μετά από μακρόχρονη αλληλογραφία και μου είπε ότι την επόμενη μέρα θα ερχόταν ένας πελάτης από την Ελλάδα και ότι μπορεί να με γνωρίσει με αυτόν. Ο Όλεγκ μίλησε με τον Νικ στα γρήγορα και χωριστήκαμε. Όταν πήγαμε στου Όλεγκ, μου είπε πως ο Έλληνας θέλει να με συναντήσει στις 10. Στον κινηματογράφο “Πατρίδα”.

    Δημοσιογράφος: Μετά σε πήρε εσένα και ήρθατε εδώ;

    Μίσα: Όχι. Μου έδωσε 5 λέι για το λεωφορείο και ήρθα εγώ και συνάντησα τον Νικ

    «Με βίασε ενώ κοιμόμουν»

    Ο Μίσα δήλωσε επίσημα στους δημοσιογράφους πως ο Γεωργιάδης τον βίασε την ώρα που κοιμόταν.

    «Πήγα να του κάνω μασάζ, αυτό είχαμε συμφωνήσει, και με βίασε ενώ κοιμόμουν», είπε επί λέξη.

    Όπως επεσήμανε η Όλγα Σιέκλεϊ -μια από τις δημοσιογράφους, που έκανε τις αποκαλύψεις για το κύκλωμα παιδοφιλίας και τον Νίκο Γεωργιάδη- ο Μίσα της είπε πως πήρε 75 ευρώ για να περάσει μια νύχτα με τον Γεωργιάδη.

    Ακόμα δύο ανήλικοι, Μαξίμ Εβτόντιεφ 15 ετών και Μιχαήλ Μπιντιακ 16 ετών

    Σύμφωνα τη δικογραφία που είχε σχηματιστεί στη Μολδαβία, γίνεται αναφορά σε παιδί 15 ετών, το οποίο είχε επιλέξει ο Γεωργιάδης για τις ερωτικές του επαφές και δεν έχει ταυτοποιηθεί από τις Αρχές, τον Μαξίμ από την Υπερδνειστερία (σ.σ. περιοχή της Μολδαβίας που διακήρυξε την ανεξαρτησία της από τη Μολδαβία στις 2 Σεπτεμβρίου του 1990) αλλά και για ακόμα έναν 16χρονο Μολδαβό, τον Μιχαήλ.

    Όπως ανέφερε η δικογραφία και είχε δημοσιευτεί στο Hot Doc (τεύχος 94):

    «Ο Μιχαήλ πήγε στο σπίτι του Νίκ (σ.σ. Νίκος Γεωργιάδης) που βρισκόταν στην οδό Πέτρου Μοβίλα 23/9, διαμέρισμα 21, στο Κισινάου. Το διαμέρισμα ήταν υπερπολυτελείας, με 5 δωμάτια και πολύ καλά διακοσμημένο με τηλεοράσεις LCD στα δωμάτια. Όταν έφτασε στο διαμέρισμα ο Μιχαήλ έκανε μπάνιο στο τζακούζι ενώ ο Νικ παρακολουθούσε ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς περιγράφουν τα θύματα τί βίωσαν από τον Νίκο Γεωργιάδη27 Φεβρουαρίου 2019 στις 9:07 μ.μ.

    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ...

    Μετά το μπάνιο, ο Μιχαήλ μπήκε λίγο στο ίντερνετ και αφού τέλειωσε ο αγώνας ποδοσφαίρου ο Νικ κάλεσε τον Μιχαήλ στο υπνοδωμάτιο όπου ο Μιχαήλ έκανε μασάζ στον Νικ, ύστερα από το οποίο έκαναν στοματικό σεξ, όπου ο Μιχαήλ ήταν ο ενεργός σεξουαλικός σύντροφος και ο Νικ ο παθητικός.

    Εκείνο το βράδυ ο Μιχαήλ κοιμήθηκε στο σπίτι του Νικ και την επόμενη μέρα, γύρω στις 11-12, έλαβε από τον Νικ το ποσό των 400 λέι για την παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών. Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του Όλεγκ».

    Μιχαήλ Λούνγκου 16 ετών - Κατάθεση στις μολδαβικές Αρχές

    Ο 16χρονος Μιχαήλ Λούνγκου κατέθεσε στις μολδαβικές αρχές. Στην κατάθεσή του, ο ανήλικος αναφέρεται στον ξάδελφό του και συνδετικό κρίκο με τον Νίκο Γεωργιάδη, Νικολάι Τσανατούι, με τον οποίο ο πρώην βουλευτής της ΝΔ επικοινώνησε προκειμένου να πάει σπίτι του και να φέρει και κάποιο άλλο αγόρι μαζί.

    «Μας έστειλε σε μήνυμα την οδό Πέτρου Μοβίλα 23/9 στο Κισινάου και ζήτησε από τον Νικολάι να έρθει με έναν φίλο αν ήταν εύκολο. Μετά από αυτό, ο ξάδερφός μου, με ρώτησε αν χρειαζόμουν χρήματα και αν ήθελα να κερδίσω ορισμένα με αυτό τον τρόπο. Να πάω σε αυτόν τον ξένο και να του παράσχω σεξουαλικές υπηρεσίες. Καθώς η αδερφή μου ήταν στο νοσοκομείο και χρειαζόμουν χρήματα, δέχτηκα την πρόταση του Νικολάι.

    Ο Νικ παρήγγειλε φαγητό, το οποίο φάγαμε και ήπιαμε λίγο τζιν τόνικ και μετά κάναμε ένα μπάνιο και πήγα στη δεύτερη κρεβατοκάμαρα κοντά στην είσοδο. Ο Νικολάι πήγε στην τρίτη και τελευταία. Ο Νικ μπήκε στην κρεβατοκάμαρά μου, έκανε στοματικό σεξ μαζί μου και μετά πήγε στο δωμάτιο του Νικολάι».

    Το θύμα, κατέθεσε πως πήγε στο σπίτι του Νίκου Γεωργιάδη τρεις φορές με διαφορετική σύνθεση παρέας. Σε άλλο σημείο της κατάθεσής του φαίνεται πως τα αγόρια στο σπίτι του πρώην συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν περισσότερα από δύο.

    «Ο Νικ μπήκε σε όλα τα δωμάτια, όπου άλλα αγόρια του παρείχαν σεξουαλικές υπηρεσίες. Το επόμενο πρωινό ο Νικ πλήρωσε στον καθένα μας 400 μολδαβικά λεβ και πήγαμε σπίτι».

    Βίντεο από το σπίτι του Γεωργιάδη

    Η Αστυνομία κατά τη διάρκεια των ερευνών προχώρησε στη φυσική παρακολούθηση των υπόπτων, ανάμεσά τους φυσικά ήταν και ο Νίκος Γεωργιάδης, στου οποίου το σπίτι τοποθετήθηκαν κάμερες και παγιδεύτηκε και το τηλέφωνό του. Από την παρακολούθηση, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες πως ο Έλληνας «Νικ» είχε σχέσεις με ανήλικους, τους οποίους δελέαζε με χρήματα και ακριβά δώρα.

    Ακολουθεί η περιγραφή του βίντεο:

    «Στην αρχή του βίντεο, απεικονίζεται ο πολίτης Νίκος Γεωργιάδης ξαπλωμένος. Αργότερα, ο ανήλικος Canatuie Nicolae εμφανίζεται να έχει ξαπλώσει δίπλα στον Νίκο Γεωργιάδη. (...) Αργότερα, ο ανήλικος Demintev Veaceslav εμφανίζεται στο κρεβάτι, δίπλα στον Νίκο Γεωργιάδη, να συζητά μαζί του ήσυχα. Τότε, ο Γεωργιάδης με το αριστερό του χέρι χαϊδεύει λάγνα το σώμα του ανήλικου αγοριού, το γδύνει και βγάζει και ο ίδιος το εσώρουχό του. Έπειτα, ο Ν. Γεωργιάδης χαϊδεύει τον ανήλικο λάγνα διεγείροντας το πέος του με το αριστερό του χέρι. Μετά διεγείρει στοματικά το πέος του ανηλίκου. Ενώ συνεχίζει τις πράξεις αυτές, βάζει δάχτυλο στον πρωκτό του ενώ ο Dementev ερεθίζει περισσότερο το πέος του. Μετά, ο Γεωργιάδης ερεθίζει το πέος του ανηλίκου, όπως και ο ανήλικος το πέος του Γεωργιάδη, φιλώντας ο ένας τον άλλον. Συνεχίζουν μέχρι να εκσπερματώσουν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς περιγράφουν τα θύματα τί βίωσαν από τον Νίκο Γεωργιάδη27 Φεβρουαρίου 2019 στις 9:14 μ.μ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ . ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ....

    https://www.youtube.com/watch?v=JSORL8472cY

    koutipandoras.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Φ.Κρανιδιώτης «τρολάρει» άγρια τη ΝΔ: «Τι κοινό έχει το κτίριο στο Μοσχάτο με το Βατικανό;» (φώτο)

    Μετά το «καρφί» του προς την Άννα Ασημακοπούλου για την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη για κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής, ο Φαήλος Κρανιδιώτης «ξαναχτύπησε», στρέφοντας τα πυρά προς την ηγεσία της ΝΔ για την αφωνία της απέναντι στην υπόθεση.

    Συγκεκριμένα, ο κ. Κρανιδιώτης σημείωσε σε ανάρτησή του στο Twitter: «Τι κοινό έχει το γνωστό κτίριο στο Μοσχάτο και το Βατικανό; Θέματα ασέλγειας σε ανηλίκους. Και τι διαφορά έχουν; Τον Καρδινάλιο τον έβγαλαν λεζάντα όλοι. Την καταδίκη του κολλητού του γόνου την έκαναν αβαβά σχεδόν όλοι».

    Για την ιστορία, το Βατικανό ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη ότι θα διενεργήσει τη δική του έρευνα σχετικά με τις κατηγορίες εις βάρος του καρδιναλίου Τζορτζ Πελ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση με θύματα ανήλικους στην πατρίδα του την Αυστραλία.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. «Τέτοια αλληλεγγύη μόνο οι μαφιόζοι»...
    Φαρμάκι ακόμα και από τον Φαήλο για τη στάση της ΝΔ...

    Καθημερινά έχουν γίνει πλέον τα χτυπήματα του Φαήλου Κρανιδιώτη στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά την...
    καταδίκη του πρώην βουλευτή της Πειραιώς Νίκου Γεωργιάδη για κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής.

    Έτσι, μετά τα χθεσινά κουίζ για τις ομοιότητες και τις διαφορές που έχουν ΝΔ και Βατικανό, ο επικεφαλής της Νέας Δεξιάς επιφύλαξε ένα ακόμη χτύπημα με ανάρτησή του στο Twitter, καυτηριάζοντας την κάλυψη της ΝΔ στον Νίκο Γεωργιάδη.

    «Τέτοια αλληλεγγύη δείχνουν μεταξύ τους μόνον οι μαφιόζοι, παράξενα αγόρια της Πειραιώς», σχολίασε ο κ. Κρανιδιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΟΘΡΗΣΚΙΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΤΕΣ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ?28 Φεβρουαρίου 2019 στις 2:52 μ.μ.

    Νέες αποκαλύψεις για τον Νίκο Γεωργιάδη: Ήξεραν από το 2012 για την υπόθεση παιδεραστίας

    Μέσα από μια μακροσκελή ανάρτησή του στο facebook, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Δράση, Αντύπας Καρίπογλου, αποκάλυψε ότι ο Νίκος Γεωργιάδης είχε κοπεί από τα ψηφοδέλτιά της λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση το 2012
    Ο πρώην πρόεδρος της Δράσης Αντύπας Καρίπογλου, αφού χρησιμοποίησε όλη την επιχειρηματολογία που χρησιμοποίησε ο Γεωργιάδης στο δικαστήριο περί απαλλαγής του στη Μολδαβία - την οποία τελικώς το δικαστήριο δεν αποδέχθηκε και τον καταδίκασε - κι ενώ δεν παρέλειψε να δώσει μαθήματα εθνικοφροσύνης βρίζοντας το «ρυπαρό έντυπο HOT DOC», που τους έκανε τη ζημιά, προχωράει σε μια αποκάλυψη.

    Στην ανάρτησή του ο κ. Καρίπογλου μας λέει ότι ήταν γνωστή η εμπλοκή του Νίκου Γεωργιάδη από το 2012, άρα πριν τα δημοσιεύματα του HOT DOC που έφεραν στο φως το θέμα.

    Επομένως, ο χώρος ήξερε για τις περιπέτειες του Γεωργιάδη. Ούτε η Δράση αλλά ούτε και ο Σαμαράς δέχθηκαν προφανώς εξαιτίας όλων αυτών τον Γεωργιάδη, αλλά τον δέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Όπως είπε μάλιστα ο Γεωργιάδης στο δικαστήριο ήταν σύμβουλος του Μητσοτάκη όταν ήταν Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, την ίδια περίοδο που όλα ήταν υπό έρευνα στη Μολδαβία και γνωστά στο «χώρο».

    Στη συνέχεια έγινε σύμβουλος στρατηγικής του Κυριάκου και «αρχιτέκτονας της εσωκομματικής νίκης» όπως έγραφαν το 2016 τα δημοσιεύματα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώριζε λοιπόν όπως και ο κατά Καρίπογλου «χώρος». Άλλωστε στο ίδιο κόμμα με τον Καρίπογλου ήταν η αγαπημένη ξαδέρφη του Κυριάκου, Αντιγόνη Λυμπεράκη η οποία προφανώς γνώριζε τους λόγους που απέρριψαν τον Νίκο Γεωργιάδη.

    Γιατί άραγε ο Κυριάκος τον επέλεξε για σύμβουλο με τέτοιες βαριές κατηγορίες και γιατί τον διατήρησε ως σήμερα όπως ο Γεωργιάδης αποκάλυψε; Γιατί συνεχίζει να τον καλύπτει, φτάνοντας στο σημείο να βάλει το κόμμα του να αποκαλέσει το φρικιαστικό έγκλημα της ασέλγειας σε ανήλικους «αυστηρά προσωπική υπόθεση»; Ποια και τι είδους σχέση είναι αυτή του αρχηγού της ΝΔ με τον καταδικασμένο που τον οδηγεί να θέτει ολόκληρο το κόμμα σε ομηρία για να τον προστατεύσει;

    koutipandoras.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Και με την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο, και με τον Νίκο Γεωργιάδη

    Ομιλήτρια σε εκδήλωση για την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο ήταν η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, λίγες ημέρες πριν εμφανιστεί στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης του Νίκου Γεωργιάδη για την υπόθεση παιδεραστίας

    Στις 24 Φεβρουαρίου, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου παρευρέθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά με θέμα την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο. Μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφίες από την εκδήλωση στο twitter της με το εξής σχόλιο: «Η σωστή ενημέρωση και ο ανοικτός διάλογος με τα παιδιά ελαχιστοποιούν τους κινδύνους που κρύβει η χρήση του Internet». Δύσκολα βέβαια μπορεί κανείς να ξεχάσει ότι, λιγότερο από έναν μήνα νωρίτερα, δήλωνε από τηλεοράσεως με ύφος αυτοκρατορικό (τουλάχιστον), ότι ο Νίκος Γεωργιάδης είναι ένας «πολύ σοβαρός άνθρωπος».

    Τελικά πόσο σοβαρός άνθρωπος είναι ο Νίκος Γεωργιάδης, κ. Ασημακοπούλου;

    Μάλιστα, δεν πρόλαβαν να περάσουν δύο ημέρες από την παραπάνω εκδήλωση για να δώσει το «παρόν» στο δικαστήριο προκειμένου να καταθέσει υπέρ του Νίκου Γεωργιάδη, που τελικά καταδικάστηκε για ασέλγεια σε τρία ανήλικα.

    Μήπως τελικά πέφτει σε αντιφάσεις, όταν πάει η κουβέντα στα του «οίκου της» η κυρία Ασημακοπούλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή