ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ.Κατερίνα Μπατζελή στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Η κ. Κατερίνα Μπατζελή, υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, παρακολούθησε σήμερα τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου  στο Ευπάλιο του Δήμου Δωρίδας.....
Η κ. Μπατζελή παρευρέθηκε με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους κ Μπάμπη Φάκο,κ. Χρήστο Τσαμαντάνη και κ. Αργυρώ Καρακώστα.
Στο Νομό Φωκίδος τα έργα υποδομής βρίσκονται σε σημαντική υστέρηση ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει αναδειχθεί με έναν ολοκληρωμένο τρόπο η τουριστική ανάπτυξη του τόπου.  Λόγω της γραφειοκρατίας της κεντρικής διοίκησης και αδυναμιών της Περιφέρειας καθυστέρησαν τα έργα της παράκτιας προστασίας Τολοφώνος. Επίσης δε δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στον οδικό άξονα Θερμοπυλών –Ιτέας –Αντιρρίου ο οποίος αποτελεί τμήμα των διευρωπαϊκών δικτύων. Ο άξονας αυτός θα είναι προτεραιότητα της Περιφέρειας στη νέα προγραμματική περίοδο.

Η κ. Μπατζελή παρακολουθώντας το μεγαλύτερο μέρος του Περιφερειακού Συμβουλίου επιβεβαίωσε την άποψή της, η οποία και συμπεριλαμβάνεται και στη Διακήρυξη η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα στη Λαμία, ότι ο τρόπος λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου για να είναι αποδοτικότερος ο τρόπος του θα πρέπει να αλλάξει. Η ενεργός συμμετοχή των τοπικών φορέων και των ενεργών πολιτών δεν μπορεί να αναλώνεται και να χάνεται στα «κανάλια» της επικοινωνίας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
Το ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.