Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Ο ΣΑΧΟ Πολυδρόσου Παρνασσού. με δυναμικό 25 ενεργών αθλητών σε όλες τις κατηγορίες, συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες αθλητικές ομάδες αλπικού σκι πανελλαδικά

Αποτελέσματα του 1ου Κυπέλου Αλπικών Αγωνισμάτων κατηγοριών Π1-Κ1 26-27/1/2019 στο Χ.Κ. Καλαβρύτων.
Η (μόλις) 3-μελής ομάδα του ΣΑΧΟΠΠ (λόγω απρόβλεπτων απουσιών) ανέβηκε ολόκληρη στα βάθρα των νικητών και κατέκτησε: .....


2 πρώτες θέσεις (κύπελα και χρυσά μετάλια: Π1 SL & GS),
1 3η θέση (χάλκινο μετάλιο: Κ1 GS),
2 4ες θέσεις (K1, SL & GS) και 

1 7η θέση (Κ1 SL).

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και στο προπονητικό team (Παύλος & Μίλτος) του ΣΑΧΟ Πολυδρόσου Παρνασσού.
Ο ΣΑΧΟΠΠ με δυναμικό 25 ενεργών αθλητών σε όλες τις κατηγορίες από ΑΓΕΝ μέχρι Παμπαίδων συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες αθλητικές ομάδες αλπικού σκι πανελλαδικά, έχει την μεγαλύτερη αθλητική ομάδα της Νότιας Ελλάδας (Στερεάς Ελλάδας και νοτιώτερα) και ήδη φέρνει σπουδαία αποτελέσματα με προγραμματισμένη και μεθοδική δουλειά, με χαρούμενους και συναδελφωμένους αθλητές και με σεβασμό στις επιθυμίες και στις προτεραιότητες των οικογενειών τους.
Ο ΣΑΧΟΠΠ πρωτοπορεί στην καλλιέργεια της αγωνιστικής χιονοδρομίας στο μεγαλύτερο Χιονοδρομικό Κέντρο της Ελλάδας, το Χ.Κ. Παρνασσού, έχοντας ξεπεράσει κατά πολύ σε μέγεθος και οργάνωση αθλητικής ομάδας τα παραδοσιακά σωματεία της Αττικής και τα άλλα Παραπαρνάσια σωματεία, με τα οποία έχει πάντα την πρόθεση καλής συνεργασίας με σκοπό τις από κοινού προσπάθειες για την ανάπτυξη του αθλήματος .
Πιστεύουμε ότι είμαστε στον σωστό δρόμο και ότι οι επιτυχίες μας θα έχουν συνέχεια!!!







1 σχόλιο:

  1. Πολλα μπραβο στα παιδια με την μονη διαφορα πως πρεπει να υπαρξει μεγαλητερη συμμετοχει απο τα παιδια της Πολυδροσσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή