Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Αχ Ελλάδα πονεμένη τι άλλο σε περιμένει !


Πριν από την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, μετέβη στον Μητροπολιτικό Ναό της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Εκεί, ο Πάνος Καμμένος εκκλησιάστηκε και...

στο τέλος της λειτουργίας, κοινώνησε .........

Πριν παραδώσει το ΥΠΕΘΑ ο Πάνος Καμμένος έκανε μια τελευταία πτήση με ελικόπτερο. Όχι σε οποιαδήποτε περιοχή. Ο Καμμένος πέταξε στα Ίμια και έριξε στεφάνι για τους νεκρούς του ΠΝ τη νύχτα της μεγάλης κρίσης!
Από το έργο, Πατρίς- Θρησκεία- Υποκρισία 
-----------------------------------------------------------

Στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου η Φώφη Γεννηματά.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε...
μεγάλα κέφια και αρκετά ευδιάθετη και ανανεωμένη, διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει στους ρυθμούς των τραγουδιών. Στην εκδήλωση του γνωστού επιχειρηματία κ. Βασίλη Σαβράμη, εκτός από την κ Γεννηματά, βρέθηκε και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.  
Από το έργο, Η ''Κόρη μου η σοσιαλίστρια ''
--------------------------------------------------------------
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σταύρος Θεοδωράκης συναντήθηκαν στο συνέδριο της “Δράσης” και έγινε μια συζήτηση ενδυματολογικού χαρακτήρα, που όσο κι αν... φαντάζει παράδοξο   συζήτησαν για… κάλτσες!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρώτησε τον Σταύρο Θεοδωράκη με νόημα: «Επιμένεις στα μπλε κορδόνια» για να συνεχίσει: «Να δω τις κάλτσες σου; Είναι ξανά κόκκινες;». «Είναι ριγέ του απάντησε» ο Σταύρος Θεοδωράκης για να πάρει την απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη «Α, ωραία διορθώνεσαι», θεωρώντας μάλλον ότι αυτό αποτελεί δείγμα σύγκλισης.
Τέτοια πολιτική συζήτηση πάντως είχαμε να δούμε από τις θρυλικές “κάλτσες” του Γιώργου Παπανδρέου στην προεκλογική εκστρατεία του 2009...
Από το έργο, ''Οι φιλελέδες''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου