Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: ΜΙΑ ΘΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ



Η θεματική αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Δελφών κα Ανδρεοπούλου, απάντησε στην από 5-9-2018 επιστολή μου, με ένα e-mail όπου μέσα από μια θολή φωτοτυπία, .....
προσπαθεί να εξηγήσει, αυτά τα οποία τελικά δεν εξηγεί.
Αυτό έγινε μετά από την δεύτερη επιστολή μου μετά από 75 ημέρες προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας και το Υπουργείο Δομών, οπότε η κα αντιδήμαρχος ανέλαβε εκ μέρους του Δήμου Δελφών (προς τον οποίο επίσης είχε κοινοποιηθεί η επιστολή μου), να δώσει εξηγήσεις.
 Με έναν εκτενή πρόλογο, στον οποίο προσπαθεί να μου υποδείξει ότι έπραξα κακώς και λανθασμένα ως πολίτης και δημότης του Δήμου Δελφών, ρωτώντας για την σχέση της κοινότητας Πολυδρόσου με την ανάθεση προμήθειας σκυροδέματος για τις ανάγκες της Δ.Ε. Παρνασσού, καταλήγει να μου γνωστοποιήσει την απάντησή της με ημερομηνία ....προς τον δημοτικό σύμβουλο Νικ. Μολιώτη.  Ο οποίος ρωτούσε από 22-10-2018 την αντιδήμαρχο, για περίπου τα ίδια πράγματα.
 Η κα Ανδρεοπούλου, όπως φαίνεται στην απάντησή της προς τον κ. Μολιώτη, άλλοτε γράφει για πρόβλεψη προμήθειας, άλλοτε για προμήθεια σκυροδέματος και όχι για έργο, άλλοτε ότι το έργο έχει ήδη πραγματοποιηθεί από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο του 2018 και στο τέλος ότι είναι ο μόνος που διαμαρτύρεται για το τι έγινε με το σκυρόδεμα στις 3 Δ.Ε. Παρνασσού-Γραβιάς-Καλλιέων.
 Στον επίλογό της προς εμένα η κα αντιδήμαρχος, αναφέρεται σε “καταγγελίες”, ενώ εγώ έκανα ερωτήσεις και οι οποίες ερωτήσεις, δεν απαντήθηκαν.  Γιατί σε ολόκληρη την επιστολή της, δεν εξηγεί ούτε από που έγινε η προμήθεια του σκυροδέματος, ούτε πώς και πότε έγινε η μεταφορά του, ούτε σε ποιά σημεία της Πολυδρόσου τοποθετήθηκε, ούτε με ποιά εισήγηση Τοπικού Συμβουλίου ή Τεχνικού Προγράμματος μετέφερε ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. προς αυτήν, την υπόδειξη για συγκεκριμένες τοποθεσίες της κοινότητας που είχαν ανάγκη σκυροδέματος και σε τι ποσότητες.
Τα όσα έγιναν και τα όσα ειπώθηκαν για το θέμα, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 26-11-2018, δείχνουν αυτό που δεν θέλαμε όλοι μας να δούμε να συμβαίνει στον Δήμο μας.
Επί της ουσίας :  Απαντήσεις οι κάτοικοι της Πολυδρόσου θα πάρουν;...
Ή μήπως θα πρέπει να επανέλθουμε;...
Χρήστος Μουτσιανάς






7 σχόλια:

  1. Τι περιμένατε να σας απαντήσει; Εδώ δεν γνώριζε την διαφορά ανάμεσα στο κυβικό μέτρο και το κυβοχιλιόμετρο και θα σας πεί γιατί έδωσε στον "κουμπάρο" ένα κάρο αναθέσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσιμέντο όλα να γίνουν
    αλλά οι λακκούβες θα μείνουν
    οι απαντήσεις είναι για γέλια
    και οι αναρτήσεις των αυτοκινήτων
    θα χορεύουν τα καγκέλια

    Λευτεριά στον Ριχάρδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά που μπήκε το τσιμέντο στην Πολύδροσο,απο το τέλος Αυγούστου ?φωτογραφίες υπάρχουν?Επί της ουσίας στοιχεία θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό λέγετε θράσος. Αναπάντητα ερωτήματα για 80 ημέρες και να θες να βγείς και από πάνω. Τελικά το Δήμο Δελφών πιός τον διοικεί . Ο Δήμαρχος γύρισε από την Κίνα ή τον κράτησαν εκεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι κι αλλιώς το παίζει Κινέζος με συμβούλους αλλά αντ΄άλλων που τους πιστεύει τυφλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιος βρει που πήγε το τσιμέντο θα κερδίσει ένα δείπνο με τον πρώην αντιδήμαρχο. Υπομονή να έχει 2 ώρες είναι θα περάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα που στρώθηκαν οι δρόμοι το τσιμέντο μπορώ να φέρω τα πατίνια μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή